gzlkzmbilg 20+4 teyim bende eylülde bekliyorum canım kızımı 🥰🤰 ara ara bulantılarım oluyor prilam içiyorum sabahları aç karnına bir de d vitamini demir ilacı ve balık yağı kullanıyorum. Bir sorum olacak tetanoz aşısını Ankara da vurulan var mı bu hafta olabilir demişti sağlık ocağı
Bilge_11 20+4 Olduk bizde şükür Rabbime. D vit decavit omega ve demir kullanıyorum bende. Saglik ocağı kontrolüm vardı bu hafta unuttum kan ilacına başlayacaklarını söylemişlerdi bu zamanlar için, pazartesiye kaldı.
Bilge_11 Birde gittiğim özel hastanede detaylı ultrason çekiliyor fakat uzman perinatoloji doktoru değil branş olmak zorunda mı bilginiz var mı ona göre randevu alacağım. Doktorum yıllardır bakıyor hocama güveniyorum dedi ama tercihi bana bıraktı tabi
nrkrkc Sibelcym doktorum devlette yapıcam dısarda yaptırma dedi ama özelde daha detaylı oluyor diye arastırma yapıyordum çok teşekkür ederim canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 💜☺️
Zeyzey055 Merhaba bizde 18+2 yiz suan vitamijnvs kullanmıyorum sadece coraspirin ilki erken doğum olduğu için.. sürekli hareket halindeyim bel ağrısı bacak ağrısı çekiyorum 22 aylik oğlum çok fazla yoruyor beni.. karnimdaki oglusum da çok hareketli oturmim hemen başlıyor oynamaya inşallah zamanında gelir hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum bu sefer 32 ye kadar anca gelmiştim ilkinde 🥰🥰👼🏻👼🏻🙏🏼🧿
Ulvana Damlagulll bel ağrım hep vardı.şimfi iki gündür karın kasık ağrılarım oluyor hareketleri çok güzel ya😍 güne 6 adet ilaç içiyorum
Ulvana Damlagulll sağlıkla inşallah canım.ağrılar bendede var ya inşallah bebekler zamanında sağlıkla olurlar.biz ağrılara dayanırız ya