funnymummy Rabis0446 vize danışmanlık merkezleri var onlarla görüşmelisiniz bunları ama vize alıp gelseniz dahi İngiliz vatandaşlığını alamaz bebiş ben Türkiye de dahi doğum yapsaydım vatandaşlığı alacaktı zaten
12345- Bende şu an İngiltere’deyim ve 9+4haftalık hamileyim bebeğim var mı yok mu emin bile değilim burası çok kötü sağlık yönünden 🥲
Elizo 12345- insanlar yurt dışına özenıyor olabilir , ama şunu bilmelilerki, yurtdışlarında sağlık sistemi çok kötü malesef , şöyle özetleyim ilgi var bilgi yok ( Atatürk boşa dememiş kendinizi Türk hekimlerine emanet edin diye
Rabis0446 Elizo evet çok doğru ama birazda maddiyata bakıyor yine iyi bir doktoru bulmak bebek için çok büyük avantajları var yurt dışında doğmuş olmanın
Abcc-1 Elizo kesinlikle katılıyorum ben hala araştırıyorum yurt dışı için ama sağlık konusunda Türk doktorlarına çok güveniyorum🙏
Eliflara kahvesever__ fransaya getirmekmi zor oluyor. Neden zaten bebek nerde dogarsa dogsun fransiz oluyor
Bsra-27 kahvesever__ hayır canım bende Fransız vatandaşıyım turkiyede yaşıyorum Türkiye’ye taşındım fransaya giriş çıkış yapıyorum yinede anne veya baba Fransız vatandaşı ise doğacak olan bebekte nerde doğarsa doğsun direk annenin vatandaşlığını alabiliyo bunu kendim söylemiyorum turkiyede ki Fransız konsolosluğu söylüyo ben araştırdım o yüzden ben doğumumu turkiyede yapmaya karar verdim ve doğumdan sonra kağıtlarını yapıp Fransız kimliğine başvuru yapcam hiç gerek yok o kadar sıkıntıya girmeye yani fransaya gidipte doğum yapmak hem sana hemde bebeğine eziyet olacaktır yeni doğan bebek sonuçta bide hemen de alıp getiremiyceksin hele bide ilk bebekse ztn pek bi avantajı olmuyo çocuk parası yönünden filan mesela
1anne2bebek__ Rabis0446 sanırım benimde böyle bir fırsatım olsa hiç ama hiç kaçırmazdım 😄 inşallah istediğiniz gibi olur herşey. Sağlıkla bir avazda kavuşursunuz🤲
Nurrmerttt- Rabis0446 Çocuğunuzun Kanada vatandaşı olması için belli bir süre Kanada’da yaşamanız gerekmiyor mu?
1anne2bebek__ Rabis0446 öyle bir imkanım yok maalesef. Bu saaatten sonra bir mucize bile olmaz😄36. Haftaya girmek üzereyim uçak da almaz beni anca yaya yoluyla giderim zaten gidene kadarda kapıkulede doğururum🤣🤣🤣
Sidarim @kahvesever__ yani dogru söylüyorsunuz bebek türkiyede doğarsa zaten yurt dışında bütün hakları ölüyor ve onu Türkiye’den yurt dışına çıkarmakta zor olur
kahvesever__ Sidarim Türkiye doğdu için sadece Türk vatandaşı oluyor ve Ankara’ya gidip başvuru falan yapılması gerekiyor bebeği buraya getirmek için Fransız vatandaşı olamıyor ben sırf vatandaş olsun diye sorun yaşamamak için doğumumu burda yaptım fransada öyle bir şey olsa herkes Türkiye de yapar doğmunu🙂