Allahkahretmesin1 Elenora tavsiye edenler de vardı doktorumu ayrıyeten internet üzerinden yorumlarına vs baktım umarım kendinize göre bir soktor bulursunuz en yakın zamanda
peri5860 semosderler Kesinlikle büyük şans ben bulamadım bj saatten sonra ne olacak nasıl olcak bilmiyorum ya
Elenora Sevoyss95 hangilerine gittiniz ablam Neval hanıma gitti ama o çok yoğun o yüzden oda pek ilgili olmaz diye gitmedim ben . Zelal hanıma gitmeyi düşünüyorum artık
Sevoyss95 Elenora Genesis Pınar memoria Zelal,Gamze, metro market yanındaki plazadaki Fatma hoca yani Diyarbakırın en iyi doktorlarının hepsine gittim ama içime sinen olmadı bide neval hocaya gidicem bakalım
Sena00 Elenora doktorumuzdan çok memnunuz ilgisi alakası çok iyi saat kaçda olursa olsun bişey sorduğumuzda hemen cevap veriyor tek sıkıntı doğum yaptırmıyor kendi muayenesi 😒
Petito35 İki doktora takipliyim. Biri herşey yolunda gidiyor der kilon iyi bebek iyi der diğeri çok kilo aldın dikkatsizlik yapıyorsun bebeğe zarar veriyorsun diyet yap spor yap der 😂😂
defneveannesii_ Elenora Doktordan yana çok şükür şanslıyım. Manisa şehir hastanesine takipliyim iki tane doktora gidiyorum ikisinden de oldukça memnunum sağolsunlar😇
fizikcianne Elenora doktorumdan çok memnunum. Her an kendisine ulaşabiliyorum. Mesaj atıyorum. Anında geri dönüyor. Yaklaşık yarım saat muayene ediyor. Gelecek hafta beni nelerin beklediğini tek tek anlatıyor…
peri5860 fizikcianne Vay bee kızının da benim de şansımız olmadı bu konuda 😔 Tek tek anlatmak nedir ya hemen ulaşmak büyük bir şans özendim valla