Tugraseda Elenora ilk doğumumu yaptığım doktoruma takip oluyorum. Kendisiyle hasta doktor ilişkimiz yok kesinlikle bi ablam annem gibi hissediyorm onunlayken. Verdiği bilgilere güveniyorum, tecrübesine inanıyorum ve aşırı rahatım utanmıyorum korkmuyorum
Yoncaburak peri5860 servısk boyum kısa olduğu ıcın her hafta gel diyor ölçüyor ona gore bseyler söylüyor ilaçlarımı yazıyor her hafta doktordayız 😂
peri5860 Yoncaburak Hahahah 😂 çok yakın yarın geleyim 🙄😂 Erzurumun bir havasını bir doktorlarını sevmedim.
tugcee0 Elenora 29. Haftada değiştirdim bende doktorumu gençleştim resmen boşuna beklemişim o zamana kadar
Yoncaburak peri5860 rahim boyum kısa dıyelım bebek asagıya yakın yanı detaylı ultrason da çıktı erken doğum riski oluyor kısa olunca
Anneumut2318 Elenora bence de bilgi verilmedi mi boş insanı başından salıyorlar ben ilk doktorumu beğenmedim bilgi vermedi kalp atışı açmadı ilgisiz doktorumu değiştirdim devlete ki şu an memnunum özelde ki doktorum da iki doktora görünüyorum çok şükür ikisi de iyi ve ilgili
minikmucizeemaak Elenora Ben gebelik öncesi bi doktora gitmiştim memnun kalamadım Şuan gittiğim doktordan aşırı memnunum her çıktığımda gerçekten para sonuna kadar helal olsun diyerek çıkıyorum 🤲🏻❤️
peri5860 Yoncaburak Valla Ne işim vardı da seçtim burayı diyorum bilmiyorum Eşim daha soğuk memleketin insani bir de sırf ona yakın olayım diye yaktım kendimi 😂😂
Yoncaburak peri5860 yani ilaçlarım var kullanıyorum hersey yasak dedi 😂😂her hafta gıdıyorum kontrole gerisi Allah’tan 🙏
Yoncaburak peri5860 benım eşim de Antepli ama evlenmeden önce anlaşarak evlendım 😂😂ben doğma büyüme yalovalıyım buraya gelırsen evlenırız dedim 😂😬😬
peri5860 Yoncaburak Ve geldi demek bir bulamadım şöyle koca adam sanki Erzurum’lu ayrılmak istemiyor buradan hazır yeni kadrolu olduk puan biriktirip kaçasim var buralardan