gizem-37 Kızlar 25.haftamdayım hamileliğimin başından beri çok fazla sarı renk akıntım var sizde de olan var mı veya çaresi olan🙏🏻
minikmucizeemaak gizem-37 Bemde 8+2 yim benimde az az geliyor doktora da sormadım kaşıntı vs yok pazartesi gideceğim o zaman soracaktım sizde kaşıntı vs var mı
Hasret99 gizem-37 siz doktorunuza danışın bende 6 haftadan itibaren oldu ama kaşıntı koku ve yeşile dönük bir sarı değil ise sorun yok canım gayet normal ama dediğim gibi sen doktora görün idrar tahlili yaptır için rahatlar 💕🌸
Zehross03 gizem-37 veriyim ama benim en son idrar yollarında enfeksiyon çıkmıştı ondan olabilir dediler toz bir ilaç verdi ama kesilmedi belki Altan bakar bilmiyorum bakalım haber ederim
Hrdl gizem-37 bende de enfeksiyon baya ileri seviyede ilaç kullanıyorum aynı zamanda niola yağı çok etkili enfeksiyon için
Hrdl gizem-37 turna yemişi diye kuruyemiş var kurutulmuş meyve oda çok iyi geliyor idrar yolu enfeksiyonuna doktorum önermişti
Servikal Canım vajinadan sıvı alıyor bi enjektörle onun sonucuyla bakıyor.Enfeksiyon ilacı verir bişey varsa eğer.Benimde çok yoğun sarı akıntım vardı çok şükür bitti .önemli enfelsiyon dikkat et kendine
minikmucizeemaak gizem-37 Bende de kaşıntı yok sağlık ocağı da test yapmadı kendi doktoruma soracağım pazartesi randevum da daha önce 5 sene önce falan 1 kere geçirmiştim ama çok fenaydı böyle değildi
Servikal gizem-37 canım bakteri fülan çıkmadı sonucumda temiz çıkmıstı akıntı dursun diye antibiyotik verdi bi ver sende korkma alttan ultrasyon gibi bişey zor değil
Smlaa gizem-37 bu gün doktora gitim idrar yolumda bişey çıkmadı vajinal enfeksiyondan da kaynaklaniyomuş