Deletedmom_116 Kızlar şehir Hastanesi’nde aciline gitsem randevum iptal olur mu ? Bilgisi olan varmı acaba
cihaninannesi Deletedmom_116 canım aynı haftaysa iptal ediyorlar hatta bende aynı posttan açmıştım bir sürü arkadaş bizim de iptal oldu diye yorum yapmışlardi
Deletedmom_116 Bet1 Sagol kuzum daha önce gördüm snaki burda iptal olmuş gibisine Şeyler o yüzden sordum🌹🥰
Deletedmom_116 Bet1 iyi bari Kolay kolay randevu alinmiyo malum Pzr gitcem randevuya ama bugün acil yolu gorunuyo sanırım😬🤣
Strawverry Deletedmom_116 mhrs uygulmasini indir ordan gorursun canim zaten senin için de randevu almak daha kolay olur talep ettiginde bos randevu varsa mesaj gelir iptal olan randevu varsa bile gözükür
Deletedmom_116 Strawverry Var MHRS ama Randevuda çok zorlanıyorum Bı benmi böyleyim bilmiyorum son haftalarim sık sık randevu almam lazim ama Ayda amca bulunuyo🥺
Strawverry Deletedmom_116 talep de bulun canim boşlukta randevu varsa iptal edilen randevular varsa hemen size bildirim geliyor direk alırsınız vakit gecikmeden