4521 Gebeliğim 35+1 haftalık ancak kan değerlerim çok aşırı düşük 9.5 çıktı ve on gün boyunca farklı bir kan ilacı kullanıp tekrar tahlil yaptıracağım ama yinede kan serumu da yapılmalı dedi doktorum yaptıran anneler var mı acaba
ipekayliz 4521 evet bende de aynı durum vardı 10.5 di damar yolu ile ilacı verdiler dün baktı 11.9 olmuş benim halsizligim yorgunluğum bundan miş çok şükür çok iyi geldi doktor öneriyorsa kesinlikle yaptırın zaten 35 hafta olmuş doğuma da kalmamış
Oznur-96 4521 canım korkma içtiğinin serum hali takılacak hastanede takılcak diyorsa senin almana gerek yok ama sen kendin alıp Devlettede taktırabiliuotsın
Ceren12 4521 canım ben iki çocuğunda doğumdan 4 hafta önce vuruldum Kan serumu haftada bir çok dusuktu değerlerim ve doktor bu şekilde alamm senide bebegide kaybederiz demişti sıkıntı vericek birşey değil senin ve bebeğin için dhaa iyi emin ol
eylulasd1_ eylulasd1_ benimde kanım düşük ben de yaptırdım 5 tane ama 6.da alerji yaptı mecbur ameliyatta kan takılacak sanırım
4521 eylulasd1_ çok geçmiş olsun canım ya benimde galiba öyle olacak bebek iri bide sezaryanda olursam kesin ben de kan takviyesi alacağım
ipekayliz 4521 biz eczaneden aldık götürdük acil bölümde taktılar 2 kutu takıldı bana 600 TL civarı ödemesi vardı birde
eylulasd1_ Alerji yapmasaydı bana çok iyi gelmişti ben çok memnundum halsizliğime falan hem yükseliyordu değerim ama yapınca kestik serumu feramatla devam ediyorum artık üstelik son haftamdayım