Ebrarayna Kızlar isim hakkında yorum bekliyorum ve de karakteri nasıl olur veya öneri isim var mı ama lütfen lina ve asel yazmayın baygınlık geliyo .d
Mucizebebek2 Ebrarayna siz begendiyseniz başkaları önemli değil ama sorduğunuz için söylüyorum ben koymazdim kulağa hoş gelmiyor
abilgen Ebrarayna anlamı güzel mi? Kulağa hoş gelmiyor, zor gibi. Ama sizin beğenmeniz önemli tabi ki.
Amineazra Ebrarayna ecmel bence güzel bir isim tanıdığım yok nasıl olurlar bilemiyorum 🙂 bende sare sena alya zümra hüma hafsa ve sevde isimlerini beğeniyorum
Sevval0308 Ebrarayna biz Ecmel Sare koyacağız Allah’ın izniyle. Ama Ecmel Vera istiyordum eşim sareyi ben ecmeli.cok isteyince bu şekilde karar verdik rabbim kavuştursun ahlaklı evlatlar etsin😍
Amineazra Sevval0308 sizinde ecmel sare (sare Validemiz çok güzelmiş tanıdığım sareler hep güzel yüzlü) çok güzel bir isim düşünmüşsünüz 🥰 maşallah
Sevval0308 Amineazra Allah razı olsun inşaallah rabbim hayırlı evlat etsin hepsini ben bu isimleri çok sevdim🥰
fizikcianne Ebrarayna kötü başka bir ifadeyi cagırıstırıyor gibi. Söylemek istemedim diğer ifadeyi Ama sizin kararınız