Busbu Elifkybs12 benim kullandığım takviyenin de içinde folik asit var tek başına folik kullanmıyorum
anneoluyoruuumm16 Busbu hangi folik asit kullanıyorsunuz benimki de OMEGA3 falan bissuru vitaminli. Devlet karşılamıyor özelden alıyoruz. İnnate ismi
Elifkybs12 Busbu hee yok bana verdiğinde çoğu vitamin ve balık yağı filan varmış sizde balık yiyemiyosanız doktorunuza danışın belki verir bende bulantı çok ve 2 kilo verdim endişe ettik istedik kendimiz
abnw Feyzabeyoglu benimde son adet 11 mart normalde 7 haftalık olması lazim dün 6+3 dedi doktor kalp sesini duyduk 🧡
Feyzabeyoglu abnw aynen benimde 6+6 bugün normalde 7+6 olmam gerekiyordu Doktor suanki gerilik sorun değil ileride geri olması kötü olur demişti Takvimi bebege göre ayarliyorlarmis
223mom Feyzabeyoglu @abnw merhabalar benimde 11 Mart Şuan sat a göre 8+ 2 gösteriyor doktorum size dediği gibi ger ya da ileri vb şeyler demedi sat a göre hafta söyledi hatta Şuan kafam karıştı
Harvicell Burcu-Elisa ben de şükür gördüm bugün küçük diye dinlemedik ama kalbin hareketini gördüm 🙏🏻
Melikeaydn23 Burcu-Elisa ya ben dün duydum kalp atışını ama iki kalp görüyorum ikiz ihtimali var dedi böyle bişey yaşayan var mı
Burcu-Elisa Çok sevindim hepimizin hemen hemen süreci sağlıklı devam ediyor darısı cinsiyet sohbetlerimize ikli tarama kacıncı haftaydı birde üçlü varmış sanırım
Elifdeva umityilmaz ben asilamayla gebe kaldim oyuzden dikkat etmem gerekiyo arada lekelenmelerimde oluyo progestan kullaniyorum. Ama icim rahat saglikla dogucak Allahin izniyle. Benim randevum cuma gunu gunler gecmek bilmiyo gercekten. İnşaAllah sizde saglikla kucaginiza alirsiniz 😊
Myasminn Burcu-Elisa Merhaba canım 6+6yız çarşamba günü kalp atışlarını duydum ve aynı gün adet kanaması gibi kanamam oldu, çok şükür sonrasında bebeğim iyiydi
Burcu-Elisa Myasminn Çok sevindim canım içini ferah tut bu tarz durumlar hep normal sayılır hepimizin süreci farklı seyrediyor bir daha ki randevun ne zaman?
anneoluyoruuumm16 Burcu-Elisa Aralık 10 a denk geliyor doğum. Kalp atışını 6+1 de duydum şuan 9 haftalık olduk. 16 sında doktora gidicez ikili tarama günümüz geliyor sanırım. Miyom ve guatr çıktı. 99 dan 93 kg ye düştüm. Sağ salim kucagimiza alırız inşallah
Feyzabeyoglu 223mom o zaman haftasina uygun ilerliyordur. Benimki haftasina göre geriydi demekki o yüzden ayriyeten belirtti
223mom Feyzabeyoglu doktor birazda ilgisizdi açıkçası başka doktora tekrar gideceğim öyle detaylı bi inceleme yapmadı. abnw