Nuraaa Burcu-Elisa benım de aralık cocugu ama oglumdan deneyımıme gore bence buda erken gelecek kasım sonu ıcın beklıyorum Kalp atısını duyduk şükür 8+5 suan
Feyzabeyoglu Aralık başı gibi falan dogar diye düşünüyorum 11 mart son adet tarihim Kalp atışlarini dün duydum 😇
Feyzabeyoglu Birbahargunu benim bebek gec döllenme oldu galiba ultrasonda 1 hafta geriden geliyor 6+5 haftayla uyumlu
Busbu Birbahargunu bir de folik asit dışında herhangi bir takviye kullanıyor musunuz Kızlar ? Doktor bana haftada bir balık ye dedi ama yok yiyemiyorum
abnw Feyzabeyoglu benimde son adet 11 mart normalde 7 haftalık olması lazim dün 6+3 dedi doktor kalp sesini duyduk 🧡
Elifkybs12 Benimde 3 mart adetim ama 5 gün geç döllenme olmuş normalde 8+6ama geç döllenmeden dolayı 8+1 salı duyduk kalp atışını elhamdülillah ve aralık 12 allah nasip ederse 🤗
Burcu-Elisa Benimde 16 mart son adet tarihim 7 haftalıgız bugün duydum kalp atışını duyuncaya kadar cok stres yaptım içinizi ferah tutun duymayanlar doktorlar tedbirli yaklasırken bizim duygularımızı unutuyor sanırım☺️
rabiaozcans Burcu-Elisa aa aramızda 1 gün varmış benimde son adet tarihi 17 mart🥳 pazartesi gideceğim bende kontrole
Burcu-Elisa Sevindim hepimiz çok yakınız bir birimize ımarım aktif bir yer olur sürekli etkileşim halinde oluruz🙏🏻 Gerçekten fikir alışverişi sohbet bazı durumlarda cok ferahlatıyor içimizi destek oluyor🥰
Burcu-Elisa Bu arada bebişleriniz ultrasonda sağ tarafta mı sol tarafta mı bilmiyorum ne kadar doğru ama bulundugu yere göre cinsiyet tahmini yapıyorlar sağ erkek sol kız gibi😅