Karaca-a ben ikizlerime hamileyim. İkili tarama testinde ense kalınlığı çok yüksek çıkmıştı bir bebeğimin. Kandan yapılan bir test olan, Fetal DNA testini istedi bizden doktorum. Çok şükür temiz geldi Ama değer çok yüksek olduğu için ve ikiz gebelik olduğu için direkt yüksek değer olan bebeğin üzerinde de bir tarama yapalım dedi. Sonra o bebeğimin plesantasından parça aldılar. O da yurt dışında bir genetik taramaya gitti, Bir ay sonra temiz sonucu geldi. Sonra yine de biz elimizden geleni yapalım dediler ve alınan parça üzerinden tekrar farklı bir genetik tarama daha yaptılar o da çok şükür temiz geldi. Tabii tüm bunlar bittiğinde ben 6 ayımı bitirmiştim neredeyse ve bütün hamileliğim çok sıkıntılı geçti. Allah korusun farklı bir sonuç çıksa da aldırmayı düşünemezdim. Beni ikiz bebekler olduğu için birinde bir sorun olursa en azından diğeri sağlıklı kalsın diğerinin erken doğmasına ya da ölümüne sebep olmasın diye ilerletti hep doktorlar. Şimdiki aklım olsa ne gelirse Allah’tan derdim yaptırmazdm diyorum. Ama bebeklere bir şey olsaydi da elimden geleni yapmadığımı vicdan azabı çekebilirdim