Bugun belime bir sancı girdi heralde sırtıma dayadıgım yastıktan dolayı tutuldum dedim ciddiye almadım ama o ara terlemeye basladım , birden sıcak bastı wc için kalktım ıslaklık gördüm o kadar sancı nasıl benı terletmıs diye dusunup dusa girdim.
Üzerimi giyinip tekrar uzandıgımda bir sıcaklık hissettim. Sıvı gelıyordu idrar mı kaçırıyorum dememe kalmadı baktım ıslatmısım heryeri.
Apartopar doktora gittim bebegım 3 gundur de sakindi zaten.
Neyse vajınal muayene yaptı speklum ile su gelısı gozukmuyor dedi. Ultrasondan bebegın suyuna baktı normal dedi. Nst ye gonderdı kasılmalarım cıkmış ama bu haftalarda olabılır dedi.
Kan idrar veriyim enfeksiyona da bakalım dediğimde suratı düştü anlamadıgım bir sekılde , idrarını ver de git dedi. Yani tepemin tasını attırıyor bu kadın artık.
O ıslanmanın nedenini de progestan kullanmama bagladı. Akıntıdır birikip birden gelmıstır dedi
HAYATIMDA BUNU İLK KEZ DUYDUM.
Islaklıgın çapı 25-30 cm diyorum hala aynı seyi diyo.
Hani bana idrarınla karıştırmışsındır dese vallahi daha güvenilir olacaktı yani.
Başa cıkamıyorum artık bu durumlarla.
Tüm ailem ve eşim yüreği agzında herseferınde . benım istedıgım idrar tahlılı ona ne hissettirdi bilmiyorum. Gerek yok demıstı once
Sonra ben içim rahat olsun ayda bir hep yaptırıyorum diyince ver idrarını git diyip savdı basından.
Gercekten çıldırıcam az kaldı