Rmysbyzt fatmaaasennn o haftada 1500 grammıl benim kızımda bizde damarda çentik olduğu için yavaşdı kilo alımı şuanda 36dayım 2500. 19 mayıs sezeryanım var 3 kilo olur belki olmasada yeterki sağlıklı olsunlar bence hiç bir önemi yok takılmayın🧿
dilay_06 fatmaaasennn genetik olabiliyor ama sen yine de muz, yumurta, süt, pekmez, kabak çekirdeği, ceviz, badem,süte karıştırıp cocopops tüket
meryem_06x fatmaaasennn bugün tam 31 haftalık oldum ve kontrolüm vardı benimde aynı şekil 1400 dr gayet normal olması gereken dedi
dtml fatmaaasennn 30+5teyim bugün doktora gittim bizimki de 1454 gram çıktı doktor 200-300 gram eksik ama sorun değil dedi makat geliş olduğu için kendini sıkıştırıyor böyle bebekler zaten çok pofidik olmuyor dedi. Bence siz de germeyin kendinizi büyük bir problem olsa zaten doktorunuz söyler zaten💕
Azeriqizi Rmysbyzt merhaba canim bendede bir tarafli centik sorunu var. Doktor erken ala bileceklerini soyledi. Siz nasil besleniyorsunuz nasil gecti hamileliginiz 30+0da 1.300grdi 10gun sonra kontrolum bir suru ilac yazdi yemegime icmeyimede dikkat ediyorum ama bebek kilo almiyor.sizde durum nasildi
Tugceee95 fatmaaasennn normal olablır canm 29+2 de gttm 1.600 cıktı ama zaten normaldede benm kılo olarak onde gttgı ıcın gene önde cıktı suan 30+4 m kac oldu blmıyorum bol bol muz kaşar hergun yumurta onları eksık etmemeye calıs zaten sanrm bu aylardan sonra kılo almaya baslıyorlar hızlı seklde
Azeriqizi fatmaaasennn 30hafta 1400gr ve üstü olmali siz 31desiniz vence cok guzel kilosu her bebek 4kilo dogacsk degil ya doktorunuz bisey de demediyse normal biz 30haftalikken 1.300grdi doktor biraz mini dedi ama erken dogum tehlikem var diye endise etdim biraz bide bizde plasenta yaslanmasi var .hic bir sorunun yoksa korkma 30dan sonra haftaya 300+gr kilo aliyor bebekler canim
Rmysbyzt Azeriqizi merhaba canım. Benim bebeğim çok şükür kilo alıyor ama beslenmeme çok dikkat ettim ramazanda nerdeyse hergün et tavuk köfte yedim proetin ağırlıklı besleniyorum. Sebze tüketiyorum. Çiğ kabak çekirdeği, çiğ kaju. Kefir içiyorum yatarken. Corasprin başlamıştı 24 haftada falan ama çentik düzelmedi galiba arttıds çünkü tansiyon sorunum çıktı günde 2 tane tansiyon ilacı kullanıyorum. 19 mayısta sezeryan olucam Allahın izniyle. Şuanda bebiş 2500 kilo
Azeriqizi Rmysbyzt tesekkur ederim canim masAllah saglikla gelsin kilosuda iyi insAllah bizim kizda o kiloya ulasir 2kilo olsun baska bisey istemiyorum her an ala biliriz dedi doktor bizede beslenmemede dikakt etmeye basladim bakalim kilosunu alacakmi. Bide oksapar vuruluyorum
Rmysbyzt Azeriqizi bu arada gerilik var haftamızda bizim ama doktorum erken alcam falan demedi bekledik hep bende sizin gibi diyordum 2 kiloyu görsem yeter diye stres yapmayın cidden hiç bi sorun olmıcak 2500 kiloyu geçer bebişiniz
Jerryy Benimde 31de 1460 dedi dün düşük kilosu dedi haftaya bidaha çağırdı kilo alıyor mu bakalım dedi stres yapıyorum dünden beri 😏
Bsragrkan Jerryy aynıyız canım 31 de öyleydi 32+0 da gittim yine aynı kilo almamış… suyun da sınırdaaa eğer kilo alımk gerçekleşmezse 34 de alırımmm dedi. Sakin olacağız güzel düşüneceğiz bebeğe kilo aldıran besinleri yemeye devam
Canan_bgrck fatmaaasennn benımde 1328 canım 31 haftalık doktor bebek küçük dedi ama bir sorun yok dedi bende üzüldüm ama sağlıklı olsunlar da ınsallah doğunca alırlar
Ebrulianne06 Canan_bgrck @fatmaaasennn bizde de oyle bir durum var 31+4 1445gr dedi cok uzuldm centik bende de soz konusu kan sulandirici filan baslatmamislardi bi yandan da doktorlara kiziyorm gittgm hastaneye guvenmemeliyim acaba kafamda deli sorular olusmaya başladı:(
Benma @fatmaaasennn seni yine iyi benim 32 de 1500 kiloydu şimdi 35 olduk kaç bilmiyorum bakalım inşallah 2 olmuştur
Esraesra08 Ben 32 deyim doktor 2340 gr dedi 10 güne yakın önde gidiyor öyle söyledi doktor erkek bizimki kız bebeklerde değişiyor tabiki