Ece_burhan 27 .haftaya giriş yaptık allahin izniyle 30. Haftalarda filan bebegin Kiyafetlerini yikasam olur mu ? Bebegim cok hareketli masallah sanki erken dogum yapicakmissim gibi geliyo.
Daisy0000 Ece_burhan 20de herseyini aldım ,yıkadım, ütüledim,yerleştirdim.Şimdi 32deyim halim yok iyiki yapmışım diyorum
Sena-cy00 Ece_burhan Yarın nasipse 34 haftalık olcaz daha dolabı gelmedi diye yıkamadım 🙈🙈 dolabı da mayıs sonunda gelcek bilmiyorum ya çok mu geç olcak acaba 😶😶😶
mrsperaa Ece_burhan Ben 31 haftalığım daha dolabı gelmedi mayıs sonu haziran başı gelicek ondan sonra yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum ben biraz geç kaldım ama bence siz erken yapın 🌸
Senaykork Ece_burhan benim 2 gebeliğim kız bebek ve çok agirlastik 27.haftada yaptım yerleştirdim hepsini
Azeriqizi Simdi yap canim tam vakti .keske o haftalarda yapsaydim 29dan sonra bir agirlasma geldi bana 32haftamiza gectik artik kendim yapamiycam annem yapar diyorum nefes alamiyorum ütüyle ugrasamam esimin 2gomlegini utulerken nefes nefese kaliyorum 🥵
Ece_burhan Sena-cy00 bn cocuk odasi yapmiyorum besik almadik sadece park yatak dusunuyorum o da bizim odada olacagi icin
Cancan2 29 da yıkadım 30 da eşim ütüledi kaldırdım kendim eğilip yapamıyordum iyi ki o zaman bitirmişim her şey hazır beyfendiyi bekliyoruz 🐣
Sena-cy00 Ece_burhan Normalde bende yapmicaktım ama ailem ısrar etti biz yapmak istiyoruz diye (vaktinde ablamla abime de yaptılar) hak geçmesin istiyorlarmış ondan.. Kıyafetlerini mayıs sonunda dolabı gelince yıkayıp ütüleyelim diyorlar da bana da sanki çok geç olcakmış gibi geliyor bilemedim..
Hilal2901 Ece_burhan 35 de yıkadım herseyi 36. Da çantayı hazırladım bekliyoruz bakalım😂 bence yıkamak için acele etme daha alacakların olur toplu halde yıkarsın
Puhu_ishak Ece_burhan ben 35 i bekleyin demiştim ama 31+1 de gelmeye kalkınca hastaneden çıkar çıkmaz yıkadım utuledim hastane çantamı hazırladım ne kadar erken o kadar iyi bu bebislerin zamanı belli olmuyor 😅