Alimenur tugcedoganay1 allaha şükür sebze konusunda pek sıkıntı yaşamıyorum kendi sevdiği için alıp geliyo😄 bende kabağın yanında sarımsak yemeyi aşırı severim ama eşim sevmediği için yiyemiyorum🥴
Alimenur tugcedoganay1 ahh ahh canım çekti Ay bide şu var salatayı normalde çok severim özellikle yazın öğlenleri annemle sadece salata yediğimizi bilirim ama eşim salatada yağı sevmiyo saman gibi oluyo tiksinmeye başladım nerdeyse🥴🥴
Bet1 abilgen zor pişen taze fasulyelerin içine 1 2 tane küp şeker atabilirsin canım daha çabuk pişer 🥰
tugcedoganay1 @Sila66 kahramanmaraş elbistanlıyım bizim oralarda yazdan hazırlanır tarhanalar hem çorbalık hem atıştırmalık çok seviyorum kokusunu hele🥰
Sila66 tugcedoganay1 evde de tarhana yapabılırsın yas tarhana yerın varsa hamur gıbı dokup kurutuyorsun canım
Bet1 Sila66 bende yazın evde yapıp hazırlıyorum balkona da döküyorum örtünün üstüne kuruyunca ezip hazırlıyorum öyle de kolay oluyor dediğin gibi
tugcedoganay1 @SARE_Moms bende taze biber dolması yaptım 🥰 lahana bi türlü saramadım çokta severim ya afiyet olsun
Beggg tugcedoganay1 ay valla seyyar arabalarda satarlar ya böyle tadı enfes olur dünden beri aklımda bugün dedim yapayım😅💓