Zeyno0 Sabah test yaptım erken gebelik testi negatif çıktı şimdi yaptım normal kaset test ile şu şekilde acaba yeni mi yükselmeye başladı beta ? Yanı sabah yükselmemiş olduğundan negatif akşam kana karıştığı için coookk silik çıkması?
Sumeyye1234 Zeyno0 bence 2. Cizgi yok göremedim, ve normalde sabah yapılan testte cizgi daha belirgindir
sevcanbyhtn Zeyno0 erken gebelik testinde benimde cikmamisti kasette silik cikti bu sekilde insallah vardir kan ver cnm saglikla gelsin gozunaydin 🥰
Zeyno0 sevcanbyhtn yaaa bende etken gebelikte çıkmadı bunda çıktı 2 defa yaptım kaset test çok çok silil
ms_annisko Zeyno0 sabah uyanınca ilk idrara çıkıldığında yapılması tavsiye ediliyor bir de yarın öyle deneyin isterseniz
znkara Zeyno0 bende 5 gün kala bu saatlerde aynı bu şekilde öğrendim henüz kan vermedim pazartesi vereceğim dün adet günümdü günden güne testlerim koyulaştı 🙏🏻
Zeyno0 znkara sabah negatifti Allah Allah dedim belirti var dayanamayıp 5 de yaptım hafif çizgi çıktı demek ki kana yeni karışıyor
znkara Zeyno0 https://mutluresim.com/image/t1p8g Bu şekilde benimki Ben predictor testinden başka erken gebeliklere güvenmiyorum kandan idrara geçmeside biraz zaman alabiliyor