Kumru_6694 Mrb multivitaminli balık yağı hapına başlattı doktorum, her içtiğimde mide bulantısı, ekşime oluyor sanki çiğ balık yemişim gibi genzimden geliyor çok rahatsız ediyor. Bu durumu yaşayan hamişler var mı , varsa siz neler yapıyorsunuz geçmesi için 🙏🏻
Badem_gozlum_ Kumru_6694 tok karnına alabilirsin. Baktın geçmiyor ilacını değiştir ben regenesis Max kullanyrm balık yağı ve diger vitaminler var içinde bu güzel tok karna iciyrm bana dokunmuyor
Kumru_6694 Badem_gozlum_ dexter Teşekkür ederim cvplar için tok karnıma alıyorum ama dediğiniz gibi reflüyle ilgili sanırım inşallah geçer zamanla
DnzTnr Badem_gozlum_ merhaba ben başta regenesis kullanıyordum sonra doktorum ocean mummy ye geçirdi bı kutu regenesiste elimde kaldı. Siz kaç haftaliksiniz ben 28. Haftadayim ocean bitince regenesisi kullanıp bitirsem olur mu acaba. Kontorulume daha çok var o yüzden doktora soramiyorum şuan sizin bı fikrinizi alayım kullanan biri olarak
dexter aynısı bende de oluyo haftan ilerleyince reflüyle alakalı sanırım. yemeğin hemen üstüne alma bi saat falan geçsin bi de sık aralıklarla bol su iç