Cey_Cey_ Kızlar sizde benim gibi saçmik saçmik rüyalar görüyor musunuz yoksa normal misiniz 😐😂 bi yatıyorum sabaha kadar başıma gelmeyen bela kalmıyor 🤣
Tusse18 Cey_Cey_ bende ya saçma insanlar nerden gelip rüyama giriyorlar her gece farklı bir ekşın var rüyalarımda
semosderler Cey_Cey_ ayyy Allahım hamililek sonrası görmediğim rüya yok , çevremdekilerin cenazelerine falan gidiyorum , Allahtan rüyayı nasıl yorumlarsan öyle çıkarmışta hep hayra yormaya çalışıyorum 😅
Ozgekosek Normalde hiç rüya görmeyen biriydim hamile olduğumdan beri hep Saçma sapan rüyalar görüyorum yaa😄
Rabiagulcin Ben cinsiyet çok merak ettiğim için. Çok rüya görüyorum hiç rüya görmezdim görsem unuturdum şimdi öylemi bişey görüyorum rüyamda sabah kalkınca gördüğüm rüyaları sorguluyorum kendi kendime 😅😅😅
Cey_Cey_ Rabiagulcin bende cinsiyeti öğrenmeden önce bigün erkek bigün kız görüp duruyordum şuan o leveli geçtik 😂 daha korkunçluları başladı🤣🤭
Cey_Cey_ semosderler evet ben hiç yormuyorum ama hep besmele çekip soluma tükürüyorum 😂 şeytani belli Eşimde kızıyor sen bi besmele çekmeden uyuyorsun diye 🤣
semosderler Cey_Cey_ ben her gece ayetel kürsü falan 5-6 süreyi 11 er kez okuyorum yani besmeleli uyusam bile oluyor 😂
aysegul_46 Cey_Cey_ Evet ya bende görüyorum yatmadan önce ameneresuluyu okuyorum onun sayesinde daha rahat uyuyorum tavsiye ederim 💜