mrsperaa guzelanne01_ aynıyız sizinle normal doğum olursa benimde 6 Temmuz ama sezaryan olursa kurban bayramı öncesi alırız dedi
tubiii11 guzelanne01_ 39.hafta da mı doğum olucak sanki geç gibi yani 29+5 haftalıgım 3-4 Temmuz olur diye ben düşüyordum 38in içinde olacak çünkü
ballikedii guzelanne01_ 30+5 im 38 de alırız dedi doktorum kurban Bayramı haftasına denk geliyor 26 Haziran istiyorum o yüzden
Minigininannesi guzelanne01_ 38i biraz geçiyor doktorun vardır bir bildiği bence güvenin. Bu arada kızımın doğum günü yengeç burcu çok duygusal ve akıllı oluyorlar ❤️
guzelanne01_ mrsperaa benim İkinci sezeryanım olduğu için 4 temmuz dedi Bana geç geldi ama doktorum böyle uygun gördü🦦Sizin ilk ozaman ilkte bekliyorlar sonuna kadar
mrsperaa guzelanne01_ Ne kadar geç alınırsa o kadar iyi olduğunu düşünüyorum bebek gelişimini daha iyi tamamlıyor 🙃
guzelanne01_ mrsperaa kesinlikle öyle özellikle ilk gebelikte ama ikincide geç ama işte doktorum ne derse o🦦
guzelanne01_ tubiii11 banada öyle geldi canım ama doktorum böyle uygun gördü docentte alanında en iyisi 🤷🏻♀️40 yaklaşıyor hatta 31+2 yim yani
tubiii11 guzelanne01_ doğrudur o zaman biz net gün konuşmadık doktorumla ama 38. Hafta da sezeryan yaparız dediği için o tarihlerde olur diye düşündüm
ballikedii guzelanne01_ aslında ne kadar dursa iyi bebek içinde ama ben baya zorluk yaşadım gebeliğimde falan 38 de alırız dedi o yüzden doktorum
guzelanne01_ Minigininannesi benimde korktuğum yengeç burcu olmasıydı🫣🫣Yengeç burcu çok duygusal ve çok anneci özellikle erkeği🦦Ben ve eşim ikizler burcuyuz çok istedim oğluşumda ikizler burcu olsun ama kısmet😎
Minigininannesi guzelanne01_ kızım çok dengeli ve huyu suyu güzel inanın bende ikizlerden çok korkmuştum 😀 ikizler çocukları hep zor gelmişti bana ☺️ demek ki her burçta farklı insanlar oluyor 😀