Nesekahraman Beggg bizimde oğlumuz oluyor ismi Aslan ❤️ Rabbim sağ Salim kucaklarımıza almayı nasip etsin 🌸🙏
20182018 Beggg bize de erkek dendi ama net değil benn kız istiyorum diye içimde bir ümit belki yanılma olmuştur
20182018 Beggg 16 şuan ama.12de erkeğe benziyor çıkıntı var dedi detaylı ultrasondan radyolog kadın doğum da 14 haftada fazlalık var erkek olabilr dedi başka da gitmedim
Serenayyyyyy Bizde yarın 15 oluyoruz 12 de ve 14 te kız dediler ismini sare düşündük😇🥰🥰 ama tam anlamıyla kızım diye sevemiyorum çünkü net söylemiyolar😀
Beggg Serenayyyyyy evet netliğin olmaması biraz kötü bir durum😅 netlik için de en iyisi detaylıyı beklemek 😅
irem3365 Beggg kaçıncı hafta da öğrendiniz biz buqun 16 haftalık olduk doktorumuz erkek olduğunu ama emin olmadigini söyledi aklımız karıştı bizimde
Beggg irem3365 14 haftalıkken söylendi😅 ben de detaylıyı bekliyorum net bir sonuç için ona göre alışveriş yapacağım👼🏻
20182018 Beggg bence de.erkektir erken olunca yanılma olur diye birde benim ikinci kez ilki erkek diye bunu kız istemiştim ama ihtimal erkekten yana
Elif_p Beggg merhaba biz de Ekim başı gibi duruyor bizim de oglumuz oluyor inşallah ama ismi daha belirleyemedik🤗
Elif_p Beggg aynen biz de 16+4 de net öğrendik 12.haftada kıza benzetmişti kesin değildi ama buna eminim dedi değişti yani cinsiyet ama biz memnunuz bu değişimden çünkü bir kızımız vardı bununda farklı olsun istemiştik oldu çok şükür 🤗