Hanımlar daha önce de sigortacı olan var mı diye sormuştum da aklıma bişey takıldı. Arkadaşlarımın doğum yapıp hiç para ödemediklerini söylemiştim eşlerimizin özel Sağlık sigortasından kaynaklı olarak ( katılım sağlık) sigorta şirketi de bunun mümkün olmayacağını anlaşmalı hastanelerde 5000 tl sini karşıladığını söylemişti. Doğum poliçesi bu şekilde yani . Ama ben dün kaç muayene hakkım kalmış diye kontrol ederken teminatlarım da yatarak tedavi kısmı dikkatimi çekti orda ameliyat ve hastanede tedavi bölümünde “sınırsız tutar” ibaresini gördüm limit yok yani. Sonra düşününce 2 arkadaşımla sezeryan şa bebeklerini dünyaya getirdiler benim kızım da sezeryanla doğduğu için bu seferde zorunlu sezeryan olucam. Sezeryan da cerrahi işlem sezeryan ameliyatı olarak geçiyo onların da ücret ödememe sebebi bu olabilir mi bende özel hastanede doğum yapsam kayıtlara ne olarak geçecek ameliyat olarak mı bilen varsa bilgilendirebilir mi lütfen ya da bir tanıdığı olan varsa özelde ki doktorumdan memnunum orda doğum tapmak istiyorum devlet istemiyorum ve doğumum 15 Haziran da çok az kaldı netleştirmek gerek artık