duru_kzuey18 31+3 den yazıyorum dun doktora gittim ve bebeğin kilosunu 1400 dedı sizce kilosu nasıl ? ve kan ılacıyla vıtamın ılacını kullanmıyorum gerek duymuyorum ılk başlarda kullanıyordum ama artık kullanmıyorum sizce kullanmaya devam etmelimiyim?
Rmysbyzt duru_kzuey18 bence vitaminlerini aksatmaman lazım ben başından beri kullanıyorum kan değerleri çok önemli
BozkrtArs duru_kzuey18 doktorunuz iyi demişse iyidir. Burada kilosu fazla olan bebekleri duyunca kendinizin neden öyle olmadığını düşünüp boşuna üzüleceksiniz kafaya takacaksınız❤️ Her bebeğin gelişimi farklı oluyor tabi❤️
Semanur0902 duru_kzuey18 ilaçları doktorun ne diyor kullanıp kullanmamak açısından? Ben en başından beri kullanıyorum iki ilacı da hiçbir sıkıntısını yaşamadım. Bende 31+2yim şuan henüz kontrole gitmedik en son iki hafta önce 1600dü ama benim ki gelişim olarak önce gidiyor
Tgcccc Omega üçe devam ediyorum ama maalesef kan ilacımı tüketemiyorum iki farklı ilaç yazdırdım ama içince çok kötü oluyorum Bağırsaklarım büzülüyor yerimden kalkamıyorum ağrı dan bu yüzden kan ilaçlarını bıraktım malesef 😔
duru_kzuey18 Semanur0902 doktoruma soylemedım ilaçlarımı kullanmıyorum die ama her kontörle gıdınce iyi diyor suyu kilosu falan
Semanur0902 duru_kzuey18 aşkım ilaçlar zararlı gibi geliyor ama hepsinin kullanmamız için bir sebebi var bence bırakma sen ilaçlarını. Maşallah bebeğinize doktorun kilosuna falan iyi diyorsa takılma zaten hiç kilosuna da.
Sengul-9798 duru_kzuey18 doktorum bana doğuma kadar kullanicaksin dedi bi sorun olmadığı halde bence bırakmakla yanlış yapmış siniz devam edin
Esragungor34 duru_kzuey18 bence kullan çok faydalı ikisi de ben doğumdan sonra iki ay daha kullanacağım