Elifkybs12 Doktorumuz bize biraktı kilo kaybım ve balık yagı açısından önemli olan o ve ilaç kullanmayı sevmeyen insanım birazda detaycıyım size sormak istedim
Mrvesahn Elifkybs12 ben devlet Hastanesi’ne gidiyorum daha 11 haftalık hamileyim ama doktorun bunu yazacağını hiç düşünmüyorum ilk hamileliğimde özele gidiyordum regenesis yazmıştı doktorum en iyisi bencede o ama bende şunu sormak istiyorum bu vitamine kaçıncı hafta başlanıyor ne zaman başladığımı hatırlamıyorum ilk hamileligimde bende kendim alıcam büyük ihtimal regenesisi.
1anne2bebek__ Elifkybs12 ilk hamileliğimde regenesis 2. De ımom kullandım. İkisi de bulantı falan yapmadı. Ama 2. Hamileliğimde ımom dan önce başka bi tane verdi adını hatırlamıyorum o beni çok kötü etmişti. Değiştirdi ımom kullandım
Elifkybs12 Evet onıda internette araştırırken gördüm kafam karıştı daha çok multivitamin olarak önerdi bana bilmedim o yüzden çoğu kişide regeseniz öneriyo ama size doktor mu önerdi.
Smc Eczanede çalışıyorum doktorum başka Multivitamin önerdi ben ona regenesiz kullanmak istediğimi söyledim tabiki demişti. 4 aydır kullanıyorum bence en iyisi o hamileler için bir gün hamile kalırsam onu kullanicam diyordum 😊
Elifkybs12 Öncelikle sağlıkla kucagınıza alırsınız inşallah multivitamin acısından daha iyi demi yani 😊
Elifkybs12 Hımm galiba bende regesenin alırım gibi geliyo😁 benim kaçıncı haftada kullanılır bi bilgim yok ben 8+1oldum folik asit kullanmak istemedim 4+3de gitmiştim o zaman o zaman bol bol ceviz ye dedi şimdi eşim tedirgin oldu 2 kilo verdim ve hiçbişey yemiyorum çok bulandım bu salı da bunları önermişti doktorum öyle yani @Mrvesahn