engineermom_ Selam hanımlar hangi haftada çatlamaya başladınız? 35. Haftayı doldurdum yeni yeni çatlaklar kaşıntı oluşmaya başladı ancak ben bu zamana kadar olmadıysa bundan sonra olmaz diye düşünmüştüm sizler hangi haftalarda çatlamaya başladınız ?
denizom engineermom_ doğurduktan sonra oldu desem. Annem de ben doğurduktan sonra oldu demişti. Bende de aynısı oldu. Çok değil ama yine de var.
Happymo61 engineermom_ çatlaklarınız ne durumda acaba 😀 ben de 34 ü bitirdim. İlk çocuğumda hiç çatlamadım. Bunda da öyle olacak sanmıştım ama şuan 1 küçük çizgi şeklinde oluştu sanki . Devamı gelir mi ne olur korktum açıkçası 😀
Seval2468 engineermom_ ilk oğlumda hiç olmadım birseyde kullanmadım. Şuan 27 haftalık oldum şimdilik daha birsey yok bakalım inşallah olmaz yine .
engineermom_ Happymo61 göbeğimin çevresi baya kılcal şekilde çatladı hiç yoktu kaşıntıyı da kremle sakinleştirdim ama engelleyemedim çatlağı
brcn_ynky14 Bende çatlak hamileliğin başından itibaren sadece bacaklarımda çok yoğun şekilde oluştu ve ben hiç kilo almıyorum bebeğin her şeyi yerinde olmasına rağmen 🤔🤨
engineermom_ brcn_ynky14 kilomu kontrol Altun’da tutamıyorum şu içsem yarıyor resmen ve sona yaklaştıkça gördüğüm rakam oturup ağlamalık ama çatlağım çok olmadı son haftalarda göbek çevresinde oluştu.
Lisaanne 37 de oldum ve canım çok ama çok sıkkın lierac kullandım belki 7 tane hala sürüyorum amaaa malesef
engineermom_ Lisaanne herkes çok memnunum diyor ama kim liearic kullanıyorum dese çatlağı oluyor krem çok etkili değil sanırım
mmb1312 18+6 ama çatlaklarım oluştu alt karnımda ve düzenli olarak 15. Haftadan itibaren lierac ve biooil dönüşümlü kullanmama rağmen yapısal olabildiği için maalesef önleyemedim ama devam edip daha aza indirmeye çalışıyorum
Youngmotherr engineermom_ 27den itibaren çatladım şimdi 29+3 üm eşim diyor haritaya dönmüşsün 🤦🏼♀️😂🥹
brcn_ynky14 engineermom_ bende bacaklarımda var sadece karnımda tek bir şey yok kilo da almıyorum 5 aylık hamileyim doktora dediğim zaman da alma boşver bebişin kilosu yerinde diyo😅🥲