Nrhnonaldrm Benimde doktorum 14.haftada başlatmisti bende kansizlikta vardi.Ondan oncede b12 eksikligi oldugu icin onuda kullaniyordum
End22 Grsost doktor kan değerlerinize bakıp eğer değerleriniz düşük değilse başlamamız gereken hafta 20. hafta ama eğer gerçekten kan değerleri düşükse bazen 12. haftada bazen 18 bazen de 20 de başla diyebiliyor demir ilacına. bunu bence bu kadar çok kafanıza takmayın isterseniz doktorunuza tekrar detaylı görüşün neden 20. haftada başlıyorum diye sizi aydınlatacaktır çünkü hamilelikte bu tarz şeyler inanın kafaya takılıyor kendimden biliyorum etrafımdaki hamile arkadaşlarım 12. haftada başlarken ve kan değerleri gayet normalken ben neden 20 de başlıyorum kan değerlerim bu kadar düşük diye kendi kendimi yemiştim sonra elbet doktorumun bir bildiği vardır diyerek her türlü 20. haftada başladım şu anda 33. haftam bitmek üzere ve hala kan değerlerim çok düşük 😂
Yazmelegi_ Grsost demir ilacı(ferrozinc) innate pronatal(omega 3 balık yağı vitamin ve minareller) 20.haftada herkese veriyor mu bilmiyorum corasprine başladık 25. Haftada oksapar igne ve d3 vitamine başladık
Merves26 Haftada hem demir hem d3 hem omega3 e başladık. Ocean mummy kullanıyordum normalde doktorum vitaminlerin fazla gelmeyeceğini iletti ancak içinde folik asitte bulunduğu için ben biraz çekimserim onu içmekte.
MomLife- Grsost sadece elenetal kullandım 20. Haftaya kadar sonrasında Desiflora tb Gyno ferro sanol Osteocare doğum gününe kadar bu üçünü içmeye devam dedi.
Aysegulgnc Grsost 6.haftada verdiğim kan tahlilinde demirim 3 çıktı ben 6.haftada başladım kullanmaya
Esen_1 Grsost bana 6. Haftada başlattı gelirimiz daha dün öğrendi hamile olduğunu 3 haftalık ona da başlattı
Gizemmiray35 Grsost d vitaminim de düşük çıkmıştı 12. Hafta da ona da başladım ama omega 3 e daha başlamadım
Grsost Teşekkür ediyorum cevap veren herkese. Anladım ki doktorlar farklı haftalarda başlatabiliyor, kesin bir haftası yok. Sebebini doktorlar daha iyi bilir artık. Gittiğimiz doktor ne zaman derse o zaman başlayacağız mecburen.
Ao526- Grsost 16. Hafta kontrolümde başlattı 24+5 oldum hala devam ediyorum 🙏🏻 aynı zamanda vitaminde başlattı