Kızlar ben doğum yaptım artık diğer uygulamaya geçtim yaptırdığım ürünleri siizlerle paylaşmak istedim .
İsimli hastane çıkış seti instagmda sirince_bebek_ dantelli çok güzel bı takımdı .
Çikolata ve magnet yaptrdim açacak tarzında instagm da indacikolata.
Yenidoğan kıyafeti çok almadım 1-3 3-6 olarak aldım zibinlari fazla ve büyük aldım .Puset örtüsü ve baybnest takımı hediye geldi bana ama örtüyü kış bebeği olduğu icn çok kullanmadım hastane dışında çıkmadık ondada battaniyeye sarıp kucagimda götürdüm .Aventin biberonunu aldım maa kullanmadık hiç elimde kaldı 😃 Emzik kesinlikle avent bunu satan adam kndisi dediki eger bu markayı tutmazsa başka marka denemeyin diye .Lohusa takımını pijama altlı üstlü aldım birde gecelik aldım szeryanda gecelik çok rahat oluyor .Depent aldım kullandım çok rahat oluyor . Emzirme sütyeni ve atleti evdeyken çok rahat oluyor dışarda görüntüsü pek iyi olmuyo.Bebek kamerası veya telsizi kullanışlı oluyor .Sampuan semabed aldım memnunum çamaşır deterjanı üni baby aldık memnunum .Bez olarak slepy kullanıyorum .Bebek arabasi travel sistem güzel kullanışlı ama ağır ve parçalı bı araba eşiniz olmadna flan kullanmıyorsunuz araba bagajında çok yer kaplıyor bunlari göz önünde bulundurablirsinz .Piyanolu bebek oyun halısı çok memnun kaldığım bı ürün severek oyandi kızımda oğlumda .Şuan icn aklimda olanlar bunlar ins.yardimci olabilmişimdir 😃