Nslhn15 Kızlar selam diğer app e gecicem . Sonunda doğurdum normal doğum yaptım ama ne yasadıgımı ne hissettiğimi anlatmayı dşünmüyoeum kimse etkilensin istemiyorum. Herkesin doğum hikayesi farklıymıs onu anladım. Pers gecesi yürüyüşe cıkıcakken suyum geldi dısarsa çok tatlı şaşkın bi duygu baya mutlu olmuştum hastaneye gectik ablam kadın doğum doktoru hep yanımdaydı ama doğumuma bebegini emzirdigi için resmen bir dakikayla kacırdı oda ayrı bi konu. Ben son anda catala kosup yerde dogurucakken ebe doğurdu beni. Hayalimi gercekleştiremedim ama çokta takılmıyorum.neyse cuma sabahı 8 e kadar beklettiler suni sancı baslatmadılar 🤕 gelen giden tuşeledi ama malesef saat ikiye kadar bir cm acıklık devam ediyordu aksam oldu hala üç cm neyse detay vermiyorum 😁😅 sizde tahmin etmeyin herkesin sansı farklıdır ctesi sabahı 5 bucukta bebeğim kucagımdaydı o an süper üç ıkınmayla dogurdum keside var ama yasadıklarımın yanında (24 saat aralıksız suni sancı) kesi hiçbişeydi cocugum 3480 53 cm 35 cm kafa dogdu ogünü hastanede gecirdim aksamına cıktım. Smdi hersey süper sütüm için şükürler olsun gelen giden cocuguma ilk günümde sarı dediler ki ben doydugunu çok yedigini sölememe ragmen. Sütün yol çocugun aç dediler simdi ablamın ikizleri kendi bebegimi üç bebegi emziriyorum sütümü sagıyorum hergün ablama yolluyorum cocukları artık mama yemiyor. laf sokanların hepsi sesini kesti. Cektigim acılara değdi bu sonu. Herkese en güzeli nasip olsun diğer uygulamada görüşürüz ❤️
mhtp18 Nslhn15 Allah analı babalı büyütsün inşallah zor olmus ama sonu güzel olmus artık bebegınızlr mutlu sonsuz günler dilerim 🙏