Poncik38 Aleysa Anlasilmiyor 🫢 belirtiler farklı olsa bile anlasilmiyor . Eksi yiyince şöyle olur tatlı yiynce şöyle olur felan da hepsi yalan
incinur0102 Aleysa 2.ogluma hamileyim,belirtilerim ilkinin tam tersi kesin bu kız dedim ama değilmiş 😂Birinde tatlı yerken birinde ekşi istedim,birinde et yemekleri isterken diğerinde hepsinden igrendim,daha gibi gibi 😂
Bet1 Aleysa butun hurafeler yalan 2. Hamileliğim 2 si de erkek. İkiside birbirinin tam zıttı oldu benim için. Sadece ultrosonla anlaşılıyor 😂
acakir Poncik38 hepsi yalanmis gercekten yaa :) tum belirtilerim erkek olmasina ragmen bebek kız mis :) devamli tatli yiyorum, ayaklarim cok usudu, mide bulantim hic olmadi 🤭
Sevince Benim farklı olarak ayaklarım çok üşüyordu ERKEK te öyle olur derler ama sanmıyorum :) tatlı yedim sonra ekşiye döndü midem yani kesinlikle alakası yok tüm belirtiler hem kızda hem erkekte olabiliyor .Hayırlısı gelsin .
glsmogrtmn Kız bebeğe hamileyim. Berbat sabah bulantilarim ve avuç içi ile ayak altım gece sabaha kadar yanıyor. Bulantılarım 15.haftaya girdik hala devam ediyor ama azaldı yine şükür ve hiç tatlı canım çekmedi.
Poncik38 acakir bende erkek saniyodum hem hurafeler yüzünden hem de ilk bebeğim kızdi ikisinin belirtisi farklı oldu bu ikinci gebeligmde mide bulantm felan oldu . Bide kızımı gören herkes diyordu bunun arkası kesin erkek . Onlara güvendim heralde 😆😆
Semaazz Aleysa Valla benim tüm belirtilerim kızdı kızım olacak Allahın izniyle 😍😍😍 hep ekşi yedim 19 haftalık olduk hala ekşi yiyorum marketteki çikolata reyonları midemi bulandırırdı tabak tabak turşu yedim hala öyle 😂😂