Silasmom Kızlar göbek deliğimin sağ üst köşesinde aşırı sertlik ve yürüdükçe hareket ettikçe bıçak saplanması gibi sancı hissediyorum sanki bebeğim oraya yaslanmış gibi bunu yaşayan var mı? Yoksa hemen doktora gitmeli miyim ? Normal bi durum mu yani sizce
NobleMom Silasmom önemli mi bilemem ama kızıma hamileyken bende yaşardım bunu son haftalarımda. Bi sorun olmadı doğurdum. Kontrole gittiğinizde doktorunuza söyleyin genede
Eslem-karaca Silasmom bebek günden güne büyümeye devam ediyor. Bu sebeple icerde ki hareket alanı daralıyor. Baskı yapması sanki kafasını veya ayağını dayiyormuş hissi vermesi çok çok normal çünkü bunları yapıyor. Bazen top gibi oluyor karnımız ağrıyor evet ama sonra geçiyor yer değiştiriyor. Kendine en rahat pozisyonu bulmaya çalışıyor. Korkmayın ve vücudunuzu tanımaya çalışın. Hersey çok güzel olucak. 😇
Sadebikahveee Silasmom benim de sağ göbek deligimin yanı sızlıyo bazen egilip kalkarken acı hissediyorum yatınca geçiyo. Doktoruma sordum normal dedi sıkışıyo dedi. 33+0
Silasmom NobleMom kontrolde mutlaka söyleyeceğim önce gitmem gerekli mi diye düşündüm teşekkür ederim cevap verdiğiniz için🙏🌸
Gunyuzu Konudan bağımsız fakat bir sorum olacaktı 33+1 im bugün göğüslerim hiç değişmedi normalde de 75 bedenim hala aynı herhangi bir doluluk veya dolgunluk henüz olmadı sütüm olmayacak diye çok korkuyorum var mı bu durumu yaşayan ?
Silasmom Gunyuzu aynı durumdayız benimde öyle ne büyüdü ne de bi değişim oldu :) ama sanmıyorum yaklaştıkça olur bence
Eslem-karaca Gunyuzu Bende aynıyım 31+5 Evlenince buyur dedim büyümedi. Hamile olunca buyur dediler yine büyümedi. Artık son umut emzirme 😅😅😅 ama gogusumu siktigimda süt benzeri bir sıvı geliyor. Bence büyüklük küçüklük ile ilgili değil süt.
Gunyuzu Silasmom inşallah öyle olur çünkü endişe ediyorum hamur gibiler şu an bilmiyorum çevremde duyuyorum işte gerildi taş gibi dolgunlaştı falan diye
Gunyuzu Eslem-karaca umarım öyledir benim de uçlarında sarı kuru kuru bir şeyler çıkıyor hazırlanıyorlar galiba