33NAZ lazkizi61 21de gittiğimde 25 cm 400 grdı 24.haftamda gidecem bakalım kaç gr olmuş şıan 23+2 haftalığız 🤗
eMineHrn3807 lazkizi61 22+5 olduk biz 2 gün önce kontrlmz vardı 30 cm bo 705 gram kilomuz olmuş oğluşumun
Tweetybaby lazkizi61 neresi zayıf ya 23-24 400-500 gayet iyi değişiklermiş yani daha 6.ayı dolduruyorlar yeni yeni gram alınları yükselmeye başladı merak etme canınıda sıkma araşır internetten bak haftanı yaz ortalama kilo kaç gr olmalı de çıkar dediklerim zaten🦋
eMineHrn3807 lazkizi61 inan farklı bişey yok sırf kilo alsın diye yemiyorum Bünyeden kaynaklıda olablr yani bende bilemyrm kuzum
Esn lazkizi61 valla canım kendi evimde değilim Doğuma kadar misafirim ne bulsam onu yiyorum ☺️ Decavitte kullanmıyorum. Benim 21 haftalıkken 376 gramdı kasmayın kendinizi onlar alıyorlar☺️
Nurcin lazkizi61 bugün tam 23+0 olduk.. kaldı 17 hafta :D 22+1 iken 600 gram çıkmıştı ayrıntılıda. plesenta da rahim ağzına yakın dedi.. ama kiloya pek takmıyorum .. henüz erken çünkü. 30 dan kilo aldıracak besinler yeriz artık. :D
Nurcin lazkizi61 bebeğim aşağı da demedi... plesentası rahim ağzına yakın dedi.. meraklanacak birşey yok dedi. bazı doktorlar seni korkutabilir.. ben seni uyarmak için söylüyorum dedi. 32 . haftanda tekrar kontrol ettir dedi. yukarı çıkacaktır dedi.