Gizem1412 Arkadaşlar 20 haftalık hamileyim saçlarımı kestirip boyatmak istiyorum ama ilk 3 ay sakıncalı olduğunu söylediler ama kestirmekte batıl inanç olarak çocuğun ömrü kısalır felan diyorlar doktora sorucam bakalım ama sizlerede sorayım dedim
Aysee1123 Gizem1412 Doktora boyayı sorunda kestirmeyi sormayın Allah aşkına 😂 Bende 3,5 ayda 3 kere kestirdim
Papatyakokulukiz Gizem1412 doktora bu soruyu sorarsan doktorun surat ifadesi değişir 😃😃 kestirmek ömrü niye kısaltsın ya benim çocuğumun ömrü saçımda mi inanmayın şu batıl inançlara 😃😃
Tugraseda Gizem1412 uzun ömür kısalmaz kısa ömür uzamaz hepimiz kaderimiz yazılı çizili geliyoruz dünyaya tamamen hurafedir inanmayın. Ben kestirdim ama boyatmadım henüz. Doktorum 3 aydan sonra organik boyayla boyayabilirsin dedi ama bu seferde kuaförüm izin vermedi saçının sarıları az daha insin yoksa kopma yaşarız falan dedi 2 ay sonra falan gidicem eylüldede doğumum var
Smia Kestirdim de bol bol organik boya ile boyadım da şuan 32 haftayim sarı için acicam hatta bu hafta sadece açık alan lazım koku solumamak için o kadar o kadar fazla araştırdım ki hiç bir yan etkisi yokmuş zaten
Smia Tubaakin kokusuna maruz kalmayıp açık alanda yaptığın sürece bir sknti olmuyormuş boyalar içinde bu geçerli zaten