sonnenschein Karnım çok sertleşti çok acıyor ve artık çok zor hareket etmek 36+6dayız ikizlerimle, sizde durumlar ne kızlar?
MahirZeynep sonnenschein biz de 31+2yiz karnım taş gibi:( iki üç gündür yatıyorum kalkıyorum sertliği geçmiyor? Sizin doğum tarihiniz belli mi?
Damlasuu sonnenschein ne güzel haftalara gelmişsiniz umarım bizde görürüz o haftaları💕 29+4 haftalık olduk bizde karnım hep sert ve iyice ağırlaştım
sonnenschein Damlasuu gelirsiniz inşAllah sizlerde 🥰🙏🏻 Ben de ağırlaştım diyordum 30.haftalarda ama asıl ağırlaşma bence 35ten sonra oluyormuş çünkü artık ayağa kalkarken çok zorlanıyorum hep çişim geliyor gibi oluyor 🥲
Nurrr_33 sonnenschein benim rahmimde hunileşme ve kısalma var 18 mm mis şuan uzunluğu. Doktor 2 haftaya gelir bunlar diyor şimdi 32 yiz cumartesi
Klnkmrv Bende şuan 27.haftadaym şimdiden zorlanıyorum ikisi birden kafası yukarıda taş gibi karnm eğilip kalkamıyorum
Betullicee 35 + 1 olduk bizde günümüzü de verdi Dr nasipse 10 gün sonra kavuşacağız Allah hepimize güç kuvvet bebeklerimize sağlık versin 🥰