Ay92 Kızlar cok guzel isimler var ama ben bi türlü karar veremiyorum aklimdakiler: Aysa , göksu, linda , güneş, kumsal sizce önerilerinizi alabilirim cok vaktim kalmadi:) kimisi popüler kimisi nadir isim popüler de herkeste var bilemedim o yüzden
Elisanne Ay92 Aysayı telafuz ederken herkes zorlanır bence. Kumsal güneş gibi isimlerde pek anlamlı gelmiyor bana sıradan. Linda bir kaz cinsi ismi. Lina daha hoş. Kızım olsaydı Eflin:Cennete açılan kapı demek 🌸 Onu koyacaktım ama oğlum oluyormuş. Farklı duyulmamış kibar narin isimleri seviyorum ben.. Ama annesi olarak son karar sizin. 🙋🏻♀️🌸
Smia Kumsal ismini o kadar çok istedim ki çok narin çok hoş ya ama ne yazık ki oğlum ve eşim koydu kızımın adını 🫠
Ay92 Elisanne Aysa isminin telafuzu zor olarak düşünmemiştim cok net bir isim gibi geldi bana:) linda da internette cok değişik anlamlar yazıyor kafam karıştı Eflinde cok guzel mis:))
mnli Ay92 aysayı her yerde ayla, ayda ya da asya yazacaklar son 5 yılda güneş ve linda çok koyuluyor hele güneş hem kız hem erkek çok fazla bence yazdıklarınızda en iyi alternatif göksu ya da kumsal
Ay92 mnli Evet Ay li cok isim var ama Aysa ay gibi guzel parlak demek o da hosuma gitmişti bilinmediği icin karışabilir tabi:)