myangelson Ozlem_38 bilmiyorim bunu 1 haftada bu kadar artış fazla gibi sanki ama normal de olabilir ben sadece 48 saat arayla 2 kere kan vermiştim 1 hafta sonra da kese görmeye gittim. Sen son adet tarihine göre kaç haftaliksin
CeydaST Ozlem_38 benim kese 12 binlerde göründü sadece karından baktıysa.. Her doktorun cihazı farklı bizde öyle göründü 2 gün sonra görünür muhtemelen çağırdı mı?
Rwerdst Ozlem_38 normlade 2binli bir şey olması gerek doktorun sanırım o yüzden öyle demiş. Mol ya da ikiz gebelik olabilir. Kesen gözükmüyorsa alttan bakıldı mı?
Ozlem_38 myangelson yok gözükmedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi yarın için alttan bakacaklar ama ben endişeleniyorum
myangelson Ozlem_38 Allah Allah değer 8000 değil de 800 falan olabilir mi acaba bu değerle benim bildiğim gözüküyor kese. Doktor ne dedi tam olarak
Ozlem_38 myangelson işte daha e nabıza sonuç düşmedi o yüzden tam bişey diyemiyorum ama bu değere göre kalp atışını felan da duymamız gerekiyor felan dedi bende değer normal mi peki diye sorduğumda normal dedi yarın için vajinal ultrasonla bakalım dedi
myangelson Ozlem_38 anladım canım değer iyi vajinal ultrason ile bakıldığında gözükür büyük ihtimalle neden korkuyorsun vajinal baktirmaktan?
Zehraumut Ozlem_38 banada vajinal ultrasonla bakıldı kuzum korkuyordum bende senin gibi korkma ama birşey olmuyor
CeydaST Ozlem_38 görür muhtemelen ay inşallah güzel haberler ver bize de 💞 belki yarın normal olarak ta görünür karından
Ozlem_38 CeydaST inşallah çok teşekkür ederim idrar torban dolu gel dedi ben lavaboya gitmiştim onun da etkisi olabilir mi görünmemesinde
CeydaST Ozlem_38 olabilir bana da sıkış gel demişti doktorum yarın öyle yap bakalım. Bize de haber ver 🥰