123esr_ Ben bekarken, evlendikten sonra hep adetlerim sancılı oluyordu çok kötüydü hep . Doğurduktan sonra yine eskisi gibi mi olur adet sancılarım ? Evlendikten sonra geçer derlerdi geçmedi doğumdan sonra geçer diyorlar sanmıyorum
Mouradi 123esr_ Geçmeyince geçmiyor 🫠 doğum yaptım hala ağrım aynı oluyor ama çok az azaldı diye bilirim 🫠 İnşaAllah sizde doğumdan sonra olmaz
ozi086 123esr_ 15 sene önce normal doğum yaptım o zamana kadar her ay iğne olacak kadar aşırı ağrım olurdu midem bulanırdı. Ayda bir kez işe gidemezdim o derece. Doğumdan sonra bu kadar şiddetli ağrı olmadı bi daha. Çok hafif ağrılarla bu zamana kadar geldim şimdi yine hamileyim buda normal görünüyor inşallah
Poncik38 123esr_ benim ki doğumdan önce çok sanciliydi , doğumdan sonra hiç sancim olmuyodu adet günümde yada öncesinde.
melike098 123esr_ bekarken heo ağrıli olurdu benimde her ay kıvranıyordum evlendikten sonra gecmedi ama dogum yapınca geçti ilk dogumumdan sonra oldugunu bile anlamiyodum lavaboya gidince goruyodum
NesliMomm 123esr_ En çok merak ettiğim konuyu sormuşsunuz. Benimde çok sancılı geçiyor iğne vurulmadan geçmiyor. Midem bulanıyordu. Evlendikten sonra geçer dediler geçmedi. Şimdi normal doğum yap geçer diyorlar. 20. Haftalık gebeyim. Umarım doğumdan sonra geçer 🤲🙏
020elvn 123esr_ doğum öncesi bekarken yeni evliyken inanılmaz ağrılı olurdu. 2-3 gün öncesinden başlardı ağrısı sancısı. Olduğum gün yataktan çıkamazdım. Ama doğumdan sonra sıfır ağrı ile oldum hep. Hatta çoğu zaman tuvalete gidince o an farkediyordum olduğumu. Ağrı sıfır.
minikmucizemmmmmm Evlenmeden önce aşırı sancılı geçiyordu adetten birkaç gün önce başlayıp. Hastanelik oluyordum ya serum ya iğne en kuvvetli ağrı kesici içiyodum başka türlü geçmezdi. Evlendim çikolata kistim olduğunu öğrendim ağrıları meğerse o yaparmış. Ama evlenince korunmayı bırakınca adet sancısı kalmadı😃 bu sefer kistten kaynaklı hamile kalamadım şimdi tedavi ile 33 haftalık hamileyim velhasıl kelam doğurunca umarım başa dönmeyiz hiç özlemedim adet sancılarını 😵💫😃
tgba715 123esr_ ben sezaryen yaptıgım halde baya hafifledi majexşk içmeden geçmezdi içsem de yine bi kaç saat çekerdim o acıyı sonra parol bile geçirdi bi ay ona bile gerek kalmadı
58damla58 123esr_ normal doğum yaptım. 40 gün lohusalik bitti dedim .15 gün sürmüştü kanamam bu arada lohusalikta .41. Gün ilk adetimi oldum .4 5 ay az sanciliydi sonra tekrar aynı bekarlık sancıları. Malesef bitmiyor 🥲 sıcak su torbaları şekerli sular havada uçuşuyor her adette