Liya98 Merhaba bugün test yaptım hayalet cizgi gördüm ama insh beynim bana oyun oynamıyor ne zaman netleşir cok heycanlandım 😭adetime 10gün falan var.
Ravza11 Liya98 10 günde doğru sonuç vermeyebilir canım biraz daha bekle test için benim 3 gün var hala yapmadım
Nurylmz99 Liya98 ben de gördüm hayalet bir çizgi var sanki . adet gecikmeden o çizgi çok netleşmiyo bir kaç gün sonra tekrar deneyin . Hayırlı olsun 🌸
nesrinmom Liya98 2. Kez bebeğimi bekliyorum ve ikisinde de adete 10 gün varken test yaptım öğrendim aynı böyle hayalet çizgiyle hemde . Çıkmaz yanıltır diyenlere kulak asma . Bende gördüm çizgiyi. Kan ver hemen
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Sila66 daha da iyi ol inşallah bebişin doğumuna az kaldı ikinizinde birbirinize ihtiyacınız var 🫶🏻❤️
Liya98 cahilelafanlatamazsinyorulmaa ciddimisinn yani tek ben görmuyorumm😁😁😁 dimi ay kız heycan bastı işk gördümde gözlerim dolduu sabah yaptım birsey görmeyince biraktım üzüldüm yatım kalktım böyledi
Liya98 cahilelafanlatamazsinyorulmaa @Sila66 https://share.icloud.com/photos/06e5oLm39lf8tqqemfiboh-xg
Sila66 cahilelafanlatamazsinyorulmaa aynen askom yıkatıgım kıyafetlerını tekrar yıkatıcam kuruyunca toz gıbı seyler cıktı ya 🤦🏻♀️🥹
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Liya98 ne duruyorsun helva yapsana şaka şaka 😁😁 kan tahlili yapsana biraz şarkıyla karışık cevap vereyim 🤭🤭
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Liya98 arkadaşının gözünde problem var galiba söyle de bir göz doktoruna görünsün 🤣🤣