Zeyno0 Adete kaç gün kala silik çizgi gördünüz kızlar? Yorumlarınızı bekliyorum bana çok lazım gerçekten !
Ao526- Zeyno0 Ben adetten 3 gün önce pembemsi lekelenme yaşadım. Ama vücut regl olacak gibi ama daha yoğun belirti gösteriyordu. Lekelenmemin devamı gelmedi. Regl olmam gereken günün akşamına erken gebelik testi yaptım orda silik çizgi çıktı sonra kan vermeye gittim 🙏🏻
Adyokisimsiz Zeyno0 lobiquick testi öneririm en hassas o doktorlarda öneriyor ben de 4 5 gün önce silik çizgiyle öğrendim
Aysecan0335 8 gün kala görmüştüm ben betada 9 du 8 gün kala , surelab diye bi marka var kaset test o çok hassas oluyor onu trendyoldan temin edebilirsin vrsa hemen çıkıyor
Zeyno0 Hnfe_sltan0332 geç döllenme olmadı demi? Geç döllenme olmamasına rağmen adete 1 gün kala mü gördün
Mbradiguzel123 Zeyno0 ben silik cizgi görmedim benim iki test yapdım ikiside net çizgi çıkdı 4 gün geçmesine rağmen
thsz13 Zeyno0 yok canım sat ve ultrason aynı gidiyordu geç döllenme olmadı adet günü test verdim 58 cıktı
mislinabulut Ben 1 hafta kala kan testinde öğrendim adet günümden 3 gün sonra da erken gebelik testinde çıktı oda belli belirsiz
Denizzomerr mislinabulut benimde adetime 1 gafta var erken gebelik testinde çıkmıyor belki bi umut kanda çıkar diye yarın hastaneye gideceğim
Hnfe_sltan0332 Zeyno0 yok hiç doktorum geç döllenme felan demedi adet tarihimle bebeğin haftası uyumluydu şuan 26 haftalık ☺️
Zeyno0 Zeyneparsln bende bugün 5 gün var negatif çıktı idrar bende ondan soruyorum 2 gün kala felan tekrarlıyım bari büyük bir ihtimalle sizin givi adete 1-2 gün kala görünecektir çünkü belirtilerim baya var