esraEb Şu an tam olarak 24+0 oldum. Ben kaç aylık hamile oluyorum. Netten bakıyorum ama anlamıyorum. Bilen biri söylesin lütfen 🥺
esraEb Aysee1123 çok teşekkür ederim 🙈kaydedeyim şunu. Her seferinde yeniden hesaplıyorum bi türlü ayı bulamıyorum.
esraEb Pemberuya 5 ay 18 gün değil miymiş 🤔 bana da hep böyle oluyor. Tam hesaplıyorum evet şu ay diyorum sonra Başka bir hesapta başka ay çıkıyor.
esraEb Cicegim38 24+0 demek şu an 23 haftayı doldurdum 24 e başladım demek oluyor değil mi. Yani ay olarak sayarken 23 sayıp 24 saymıyoruz
Aysee1123 esraEb 168 günlük hamilesiniz buda 5,6 aylık hamile yapar sizi kaç günlük hamile olduğunu bilseniz bile hesaplaması çok basit o ekran görüntüsünde olduğu gibi çok net 5 ay 18 gün eder
Youngmotherr esraEb kaç haftalıksan onu 4e böl sonucu daha rahat elde edersin canım 🌸 mesela 24:4= 6 aylık oluyorsun 🤎
Kediler esraEb son adet tarihim 22 kasım, benim 29 ağustos görünüyor. Niye böyle fark oldu ki aramızda?
Beybicik esraEb esraEb 24×7:30=5,6 ay 😁 Ayların gün sayısı sabit olmadığı için haftalık söylemek daha mantıklı.
esraEb Beybicik 24 haftayı aya dahil etmiyoruz değil mi. Şu an 24+0 olduğu için. 4 haftadan 6 aylık oluyor. 23. Haftayı doldurmuş oluyroum yani öyle değil mi. Ayım da 5 ay 3 haftalık 😄😄