Gizembltc minipanda doktoruma sormadım ama günde bir yada iki tane içiyorum ben canım hem biraz baş ağrımı da alıyor
Busra__06 minipanda 24 haftada sadece 1 kere içtim canım çok istiyor ama kendimi tutuyorum kafein ne kadar az alırsam demir eksikliği o kadar az olur🙏🏻
Zynppp_0999 Bende 25. Haftadayım şuan kadar iki kere içtim zor tutuyorum kendimi arada içiyorum çok canım isterse
Youngmotherr minipanda normal kahve içmiyorum da türk kahvesi içiyorum doktorum sıkıntı olmayacağını söyledi
birannis_ minipanda doktorum günde sadece 2 defa kahve tüketimi yapabilirsin dedi ben nescafe içmiyorum ama günde 2 defa muhakkak sade Türk kahvesi tüketiyorum
Deletedmom_116 Yahu kızlar bu tarz postlar yordu benig🤣🤣Kasmayın takılın kafanıza göre abartmadiginiz sürece hicbiseu olmaz
minipanda Deletedmom_116 gunde iki kere iciyorum doktor da hic biseyi iceblrsn yada içemezsin demiyo bana
Aysegulgnc minipanda Ben nescafe hiç sevmem ama her gün bir fincan Türk kahvesi içerim bi zararı yoktur herhalde hiçte sormadım dr