inscnmya Kızlar 23+6 haftalık gebeyim. Geç kaldıgım icin devlet hastaneleri detaylı yapmıyor. Özeller çok pahalı. İstanbul için PERİNATOLOG tarafından detaylı ultrason yaptırabileceğim yere ihtiyacım var. 😭
Gmzkrgz inscnmya inscnmya 2 ay önce Güngören hastanesinde 950 tl gitmiştim doktor muayenesi ve detaylı ultrason.
Mutlulukkk inscnmya uskudar hospital turk hastanesinde yaptim. Radyoloji uzmani kadin dr yapiyor. Ramazanda gitmistim. 690tl fiyati. Ben gayette memnun kaldim. Herkese de tavsiye ediyorum. Bi şans verebilirsiniz ☺️
Sezgitas Haftanın sebebiyle yapıyorlar mı bilmiyorum ama İstanbul Beylikdüzü’nde dr. Altan Cebeci min muayene ücreti duyduğum en uygun ve güzel yorumlardandı, 1800 tl
asiyerz inscnmya biz 4 ay önce gittiğimizde nakitte 1400’dü ama güncel fiyatını bilemiyorum internetten numarasını bulup sorun isterseniz. Detaylı ultrason 45 dakika kadar sürmüştü, ultrason görüntülerini bize whatsapp üzerinden de göndermişti. Biz memnun kalmıştık
inscnmya Mutlulukkk benim dr özellikle perinatolog tarafından yapılmasını istiyor zaten radyoloji uzmanlarının fiyatları cok uçuk değil o yüzden araştırıyorum :(
inscnmya Nazz3 evet bugun icin randevu almıştık kendisine fakat perinatolog değilmiş o yüzden iptal ettik
Gmzkrgz BuseVeMinikleri renkli. Tek bir doktor var zaten radyoloji uzmanı oda bayan. İlgili bir bayanı Doktorda erkekti normalde erkek tercih etmem ama zaten sadece sonuc bakıyor ve sorularin varsa cevapliyor
Mutlulukkk inscnmya hmm o zman bilemiyorum canm ama forumun arama kismindan bakablirsin. Paylasanlar vardi. Bulursun inşaallah🌺