Esranurdenizz Seldanur97 ben hala edinemedim Allah’tan Bafra’da ablam var ona gidip geliyorum bide sülalenin gelinleri genç onlarla takılıyorum eşimin ailesi burda köyde oturuyo kayınvalidemin yanına gidip geliyorum
Esranurdenizz Seldanur97 fırat bey tam emin olmadan bişey demiyorum bana da 15. Haftada kız ama tahmini demişti
Seldanur97 Esranurdenizz küçükte olsa cinsiyet partisi düşünüyoruz o yüzden netleşmeden öğrenemicez ama meraktanda çatlamıyo değilim😅
2023Mucizem cahillesohbetikestim oooo hemde iki tane maşallah size 😊 ne güzel saglıkla büyüsünler . 40 ınız cıkmış ne güzel . Afyon da 40 cıkmadan cıkılmaz diyorlar bide sey yeni gelin baska bi bebek vs 40 ı cılmadan üzerine gelmesin diye bi şey var sanırım demi . Yani nedenini bilmiyorum da öyle dediler 🤭
cahillesohbetikestim 2023Mucizem banada dediler ama ben hiç inanmam öyle şeylere 🤣ilk oğlumda korona daha aktifdi o yüzden ilk üç ay çok çıkamadık bir yere ama bu sefer 35 günlükken düğüne gittim, il dışına çıktım sürekli gezdim Allaha şükür hiçbir şey olmadı 🤣
Seldanur97 Esranurdenizz hayır aslında onlarda ordudan aynı memleketliyiz kayınbabamın işinden dolayı eşim burda doğup büyümüş
YLD_95 Yagmurugural aaa öyle mi nerde ? Ekle Instagram’dan gruba alayım istersen buluşma ayarladık 😊 yldonkl_
2023Mucizem cahillesohbetikestim 😂 bizimde düğün var il dışı aynı ama direk sen gelemezsin dediler bana 🤭 bende giderim belki dedim iyi hissedersem sonra lohusanınnüstüne taze gelin gelmesi iyi olmaz dediler bi korktum ama sebebini bilmiyorum ne olabilir ki 😂