senaeldemir Sumeyye61_gokce Büyükçekmeceye evlendim ama bende sefaköy inönü de oturuyodum evlenmeden önce
Sumeyye61_gokce senaeldemir bnde bahçelievler de oturuyordum evlnnce buraya geldim ama tekrar oraya gitmek istiyorum ailem orda burda kimsem yokkayınvalidem vardı oda Samsuna taşındı yalnız kldm
Ayse6616 Yasmin16 aynen Bekir beyle devam ediyorm bir de aritmi hastanesinde İbrahim boyar varmış onda doğum yapmış bikaç kişi önerdi kararsızım açıkcası özel ama ilgi alaka olarak ankara gibi değil küçük yerin dezavantajı sanırım bu.
Yasmin16 Ayse6616 olabilir maalesef. Ben özel cihangir hastanesine gitmiştim kızımda maalesef pek beğenmedim o yüzden araştırdım devlete devam etmistim.
senaeldemir Sumeyye61_gokce benimde burda kimsem yok bi kayınvalidem görümcem var benimde akrabalarım hep sefaköyde sen nerelisin
Amanyaa Papatya0749 tıp çok güzel hastane ama her seferinde fatklı dr oluyor demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum eğer öyleyse zor olmuyor mu her seferinde derdinizi baştan anlatmak
Btlkykn izlmisik-16 çok yakınız zaten dediğin cami bana uzak değil :) bence de bir görüşme ayarlayabiliriz 😇
Maide-44 Seyma_erkan27 ay gerçekten mi Benimde üçüncü kuzum olacak 14 12 yaşlarında iki kızım var 🤭🤭 MAŞALLAH MAŞALLAH O GÜZELİM HAREKETLERİ HİSSETMEK ÇOK GÜZEL 💐💐💕💕
Seyma_erkan27 Maide-44 Aynen çok güzel bir duygu Allah’ım isteyen herkese tatdirsin🤲 Rabbim bağışlasın canım kalbindekini versin inşallah ❤️
boymomyz Seyma_erkan27 Teşekkür ederim Allah razı olsun 🤲☺️ Rabbim ağzımızın tadını bozmasın inşallah . Hamile misiniz ☺️
Seyma_erkan27 boymomyz Evet canım 2 kızım var şuan 23 haftalık kızçem de yolda geliyor ☺️ Eşim oğlu olmasını çok istedi şansımızı denedik kısmet değilmiş 🤭