Busramomy Gozdeince yaa ne güzel hastaneye görmeye gittinizmi ben haftaya Çarşamba gitcem ilk önce nafiz körfeze randevu aldim kaydimi oluşturam diye
Meervee24 Nurmna ona da gittim malesef başından savarcasina hareketler zaten çok kalabalık hastane malum o yüzden yeni bir doktor arayışına girdim
Meervee24 Nurmna evlerimiz yakın olsaydı görüşürduk tanışmak isterim gerçekten hamile olunca insan iyice bi buhran a düşüyor tek başına olmaktan 26.haftadayim bende
Minikmucizelere Ebru_20 yaa bende acipayamliyim ama denizlide oturuyoruz Acipayamin merkezinden misiniz koylerinden mi
Seyma_erkan27 boymomyz Çok güzel yapmış arkadaşınız 😍buralı değilsiniz o zaman Buyrun gelin benimde misafirim olun ❤️
boymomyz Seyma_erkan27 Yaa canım benim çok teşekkür ederim 😍 Evet buralı değilim Ankaradan gelin geldim 1,5 senelik evliyim ☺️
Arifekldrm2 Melikenl bende adanaliyim Tufanbeyli tabi evlenince Pınarbaşı li oldum 🤗 şimdilik şehir hastanesi Nuray yıldırımer diye bir doktor siz hangi doktora gidiyorsunuz
Melikenl Arifekldrm2 bende Kozanlıyım Sarız da kalıyorum. En son Pınarbaşı devlete gittim. Ama benim esas doktorum Memorial Hastanesi’nde