Elitopatra25 Kızlar sabah beri adet sancısı gibi ağrı çekiyorum bu normalmi bir sorunmi vardır gitmelimiyim doktoraaa aynı adet olacakmisim gibi ağrı yaşıyorum normalmi bu ağrılar yoksa bir sorunmu vardır bilgisi olan varmı
Hilal2901 Elitopatra25 rahim büyüdüğünden ağrılar olabiliyor o dönem ama doktorunu bilgilendir o daha iyi bilir tabiki
Sinem_45 Elitopatra25 Canım gün içinde sürekli mi devam ediyor yoksa ara sıra mi bende 13 haftalık hamileyim bende de ara sıra oluyor yani kontrollerim de birsey çıkmadı henüz 🤷🏻♀️
Elitopatra25 Hilal2901 12simde kontrolüm var iletişim no yok sağlık ocağında anlamazlar diye gitmedim
Elitopatra25 Sinem_45 sürekli değil canım bu sabah başladı önceden ara sıra çok az oluyordu bu sabah bildigin adet sancısı çektim kasıklarım da bir sorun yokturdur umarımm
Elitopatra25 Maras46konya-00 ya endişelendim bende birseymi var diye hiç olmuyordu bu kadar ağrı çünkü
Hilal2901 Elitopatra25 sağlık ocağında ebe vardır ona da danısabilirsin. Baska belirtin yoksa normal bende de cok olmustu ağrı
Sinem_45 Elitopatra25 Eğer çok devam ederse bir doktorunla ya da yakındaki,bir eczaneye gidip danışabilirsin içinde kuşku kalmaması adına inşallah birsey yoktur canım korkutma kendini 🌸❣️