minigin_annesi Devlet Hastanesine Zeynep Kamile Ayrintili ultrason icin randevu almam Lazim devlet hastanesi sarttir yardim edin ya mhrsden yada telefondan nasil ala bilirim?Darica Farabi Devlet Hastaneside ola bilir ...Tuzla Devlet hastaneside ola bilir ...fark etmiyor nasil yapabilirim?
ebru23 minigin_annesi alabildin mi canim ben baktim suan yarina randevu var mhrsden ona daha degisik bi randevu mu aliniyo
33sibel minigin_annesi randevu sayfasına gir hastaneden randevu ala tıkla bölüme göreyi seç sonra istanbulu tıkla sonra kadın hastalıkları sonra zeynep kamili seç aşağılara doğru doktorlar var gebe izlenim doktorları var 28 kasım a falan gözüküyor canın
Reyyan1310 minigin_annesi 20 24 doppler telefondan ararsanız antenatel bölümü diye alıyorsunuz zorlayın şansınızı ben zorda olsa aldım Kaçıncı haftadasınız
ebru23 minigin_annesi 200 lira sultangazi medigol de. sen uygulamasindan takip et surekli ins yakalarsin canim
minigin_annesi 33sibel Bolum olarak yani ne gidiyor isim olarak biliyorum Dopler ama o uygulamada cikmiyor normal doktorlarmi baliyor yoksa?
minigin_annesi Reyyan1310 suan 17haftayim ama erken alirsam daha iyi sonra problem olmasin diye...ama 182den aradim randevular gozukmuyor dedi full dolu yani
Reyyan1310 minigin_annesi geceleri 12 olmadan 3 dk kala filan arayın dediğim gibi zor oldu ama aldım zaten 15 gün sonraya veriyorlar