burcudemirr brcn_ynky14 ben ilk 13 de falan hissettim ama daha çok elimi koyunca birde damar atması gibiydi ilk tekmeyi 17+4 de hissettim sabah birde akşam çok değil ama dışardan görünmüyor sadece uzandığımda falan birde tokken hareket ediyor sabit yerinde zaten anlıyorum şuan tam 19 + ya başlıyoruz ben de gözümle görmeyi çok istiyorum ya dışardan görebilmeyi bakalım ne zman gorcez o büyük tekmeleri 🤣
Mummumlilo Ay ben 22. Haftayı bitiriyorum ilk kez gece uykumdan uyandırınca hissettim meğer benim bebeğim geceleri uyanıkmış gündüzler uyuyormuş yan yattığımdan bi kıpırtılar hissedip uyandım doğduğunda uyku düzeni böyle olmaz umarım😅
asyasemin leylaAraf ilkim kız. Şuan 10 yaşında. Şimdiki gebeliğim henüz net değil ama büyük ihtimal erkek
birgaripana_ Pmk3 yarın yazdın sandım. Neresi orasııı 😁 çünkü benim yaşadığım ülkedede 20 haftalıkken bakıyorlar
Pmk3 Rabiabdr kese görünmeden doktor sağ yumurtalıkta bebek kistin oluşmuş ordan dölleniyor dedi saten ağrım da o bölgedeydi 😊
blueberyy00 YuvarlanamayanPaanda 16 haftada net hissettim ilk gebeligimdi 14 haftada bir tarafa toplanıyordu net birsekilde sırt üstü yatarken belli oluyordu yani her insan vücudu bir değil neden imkansız gibi geliyor yaşamayan kişilere 16. Haftamda doktorda sordu hissediyor musun haraketler diye toplanma olayı da ultrasona uzanmıştım yine bir tarafa toplandı yumruk gibi şişti doktora sorduum 14 haftadan beri bu şekilde oluyor diye bebeğin oraya toplanıyor demişti göstermişti yaşayan anneler var heveslerini kırmayın lütfen