Dml61 serpil1baby oldu 🙂 kilosu fazla zaten ama herhangi özel bişey yapmadım hatta doktor normal doğum olamayabilir bu gidişle dedi hayırlısı 🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Mrscann Gizemcikkk kil Ölçülerimiz aynı bişey demedi doktor ya ben korkttum biraz sıkıntı falan dedi 4 hafta önden gözüküyor bu kiloyla falan
Daisy0000 Happy_mummy Tahin ağırlıklı yediğimde kilo artışı olduğunu gördüm, ben tam buğday ekmeğini kızartıp üzerine pekmez veya bal sürüp,üzerine tahin sürüyorum,onun üzerine de ceviz diziyorum o şekilde yiyorum
Meryem-7927 AsyAyse yaa hiç almamasi sorun bende hafatay tekrar gideceğim çatı muahanesi için bakalım benim bebek almışmı ama doktor genetikte olabilir dedi siz zayıf dogduysaniz dedi benim erkek kardeşim 1500 kilo doğmuş bende zayıf doğmuşum
Songlkirnk Mrscann kafası falan 36 gözüküyordu vücudu karın çevresi falanda öyle aslında 34 üz 2 hafta öndrn gidiyordu
Mrscann Songlkirnk 2 hafta normal beniim 4 hafta önden gidiyor korkuyorum da açıkçası bişey olur diye
Meryem-7927 Rabia4669 bende 36+1 2491 kilosu ultrasonda 34+4 haftayla uyumlu çıkıyor doktor sorun var demedi Yemen’e dikkat et dedi sadece