cigdem44 4 boyutlu ultrasonu perinatoloji uzmanın da çektiren varmı acaba arkadaşlar yardımcı olur musunuz?
cigdem44 Prensimingeliyo Prensimingeliyo bebegimde ense kalınlığı vardi bu sebeple takip altında bugun ku kontrolde biraz daha dusuk tu ama yinede 4 boyutlu ultrasonu iki hafta sonra perinatolog cekse iyi olur dedi doktorumuz
Dyg34 cigdem44 nerde oturuyorsun bilmiyorum belirtmemissiniz ama ist ve yakınsanız koşuyolu medipol hakan apaydın var 550 tl cogu doktor tanır çok iyi diye onu tercih etmiştim
Kbrmrt cigdem44 Sen detaylı ugs’ni devlette ve perinataloğa yaptırırsan , o bebekte bi sıkıntı görürse sana takip verir zaten. Düzenli kontrole çağırır.
cigdem44 Kbrmrt ben devlete gittim kanuniye hic ilgilenmediler orali olmadilar bende devletten uzak duruyorum
Dyg34 cigdem44 perinatolog olarak çok uzman bir doktormuş çogu doktor gide bilme ihtimaliniz varsa ona gidin dedigi arkadaşları duydum ben çok memnun kaldım öneririm zaten fiyatlar en alt sinir hastanede bile 350 bu uzman az fark olsun iyisine git bence