Bet1 ftm_20 zamanla çoğalır canım sen bol bol emzir 1 saati geçirme hatta 45 dkyi. Ten tene temas, bol su, kuru incir, rezene, dereotu bunlar arttıran şeyler
AyFa1608 ftm_20 bebek emdikçe sen onun kokusunu o senin kokunu aldıkça çoğalacak. Bol su iç su çok süt yapıyor. Bide benimkini hipp emziren anne çayı çok artırdı.
Alyel ftm_20 öncelikle gözünüz aydın stres yapma sezeryan olunca benimde ilkinde geç ve az gelmişti genel anestezi idi ikinci sipinalfi hemen yiyip içtiğim için süt sıkıntısı çok olmadı sanırım bitane büyük mama almıştık culalsi. Diye süt bulgur pilavı boza malt içecek içmiştim sonra herşey yoluna bir şekilde girdi ikinci doğumda çok dua ettim mama çok pahalliydi ilkinde hem süt hem mama kullandık şimdide dua ediyorum inşallah süt sorunum olmaz busefer mamalar ucmuş 🤣 uykunada dikkat et ben iki dogumdada uyku. Uyuyordum annen yanimdaydi bir süre busefer çalışıyor tek olacağım bakalım ne maceralar bekliyor
Mustafayigitvebeytugannesi ftm_20 ben normal doğum yaptım 4 gün boyunca hiç sütüm gelmedi bebeğim sarılık oldu hastanede yattık eğer sütun yoksa yada bebek doymuyorsa muhakkak günde 1 seferde olsa mama ilave et canım sarılık olmasın. Ve bol süt birde tahin helvası süt yapıyor benm bunlar sayesinde sütüm geldi..
Bebegiveannesi Süt yapan yiyecek yok bak bunu bil bol su ve uyku süt yapımına yardımcı ve tabi bol bol emzirme ayrıca emzirme kampı yazısını oku lütfen☺️
YuvarlanamayanPaanda ftm_20 Bestlak damla canım mükmmel süt arttırıyor ve getiriyor sütünü bol bol emzir su iç hoşaf iç
Merveincim ftm_20 yemene içmene dikkat et, bolca emzir zamanla sütün gelir merak etme. Emdikçe gelecek. Ilık duşta göğüsüne masaj yap oda çok iyi geliyor. 20 gün önce spinal doğum yaptım 3. Gün çok az sütüm geldi sağdıkça gelecek
tlhmrv ftm_20 sütun zaten azsa sagmayi birak bebek emdikçe cogalcak o sen sgaip verdikçe bebek az emcek sütun azalmaya ve meme reddine kadar gider sağma iyi bişey değil dolu dolu olsa rahatlamak için mecbur sagiliyo ama sen neden sağiyosun..