Fatmaguney Merhaba, 15. Haftada kız bebeğe benzetti doktor daha sonradan değişme durumu var mıdır? Böyle bir şey yaşayan oldu mu
yenibirannis Fatmaguney 14 haftada kız dedi 15 haftada bı çıkıntı gördüm dedi tam emin olamadım kendini net gostermiyo arkası dönük dedi 3 hafta sonra net olur dedi bekliyoruz bizde🤭
oznr3434 Fatmaguney doktorun tecrübesiyle alakalı aslında değişeceğini sanmıyorum. Değişenler var hatta çok uçuk örneklerde var burada çıkıyor karşımıza ama bence çok nadir olan şeyler bunlar.
aydan_ Fatmaguney bana 15. hafta civarında kız gibi dedi, sonra gittiğimde başka fr denk geldi üni hastanesine gittiğim için 19.hafta da erkek dedi, bugün detaylı var bakalım 20. Hafta umarım bugün belli olur
Kediler 13+4′te muhtemelen kız dedi, 24. haftadayım kesin kız diyor artık. Detaylıda da kız dediler, herhalde kesindir artık 😅
irem3365 Bugün banada önce kız dedi ama sonra cikintida goruyrum emin olamadım dedi anlamadım bu fotoğrafı verdi tahmini olan varmı 16 haftaligiz
Biranneikibebek_ aydan_ ya bana da bugün gittim 15 haftalığım çıkıntı var emin olamıyorum dedi ama yine de kız diyorum dedi cinsiyete tekrar bakalım dedi detaylıya kadar gitmeyeceğim artık
aydan_ Biranneikibebek_ henüz küçüktü sanırım anlayamadı, 19. 20. Haftalar daha net oluyor, amin inşallah 🙏
Biranneikibebek_ aydan_ şu mübarek gün hürmetine aynı şeyi bana da yaşatsın Rabbim hayırla sağlıkla amin 🤲🏻
Biranneikibebek_ Youngmotherr ay hayırlısı ile bir umut bana da bizde de bariz çıkıntı vardı doktor emin olamadı ama sonra kız dedi klitorisi büyük olabilir dedi